2777
2789
عنوان

مصاحبه عقیدتی سیاسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 21 پست

ببین چون وقتش کمه آخرین سخنان رهبر ،یکی دیدار با خانواده حاج قاسم و اینکه فرمودن همسر حاج قاسم نقش ب سزایی داشتن ،و دشمن ترسید از عشق مردم ب حاج قاسم 

سخنان رهبر با مداحان ، که مداحان جهاد تبیین میکنن و باید مراقب صحبتاشون و تاثیراتش روی مردم باشند ،حضرت زهرا هم شروع کننده جهاد تبیین بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام داداشم 26/10 رفت تهران اگه سوالی چیزی داری درخواست بده تا جایی که میتونم بپرسم راهنماییت کنم

سلام خوبین من فردا مصاحبه عمومی تخصصی اداره برقو دارم از داداشت چیا پرسیدن من خیلی استرسشو دارم تا جایی که نماز خوندن میترسم یادم بره اونجا😂😂

سلام خوبین من فردا مصاحبه عمومی تخصصی اداره برقو دارم از داداشت چیا پرسیدن من خیلی استرسشو دارم تا ج ...

سلام خوبی ازش پرسیدم 

گفت اول دو رکعت نماز. و ی صفحه قرآن  چند تا سوال شخصی. اصول دین و فروع دین  . اخرین بیانات رهبر. امام جمعه کیه و غیره  سوال سخت نبود