یاد اون مردک تو اکسپلور اینستا افتادم علیا و فاطمه ها سارها رو صدا میزنه چوکا چوکا میکنه 🤣🤣🤣
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وایییی من اونو فالو دارم 😁😁😁😁 همش توی کامنتا میگم مهسا رو بگه اما تلاشام بی فایده بوده تا ...
آقاااا کی بهش میده اسما رو 🤣🤣🤣؟ اصلا اولین نفر کی بود این ایده رو بهش داد لعنت بهش
حالا مهسا رو چیکار داری تورخدا مهتا رو نگو بهش 🤣🤣🤣
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
مهسا اسم خودمه 😁😁😁 حالا که این جور شد از این به بعد بهش میگم با اسم مهتا ویدئو بگیره 😂😂
چرااا آخه اون چرکولک باید اسمامون رو بگه با اون فینگل چندشش 🤣🤣دهنش کف کرده
عه به عشقم بی احترامی نکن 😂😂😂😂 فقط موقعی که لباش رو میاره جلو بوس میکنه اون خیلی خوبه😍😍😂😂😂 ...
اییییی چندشششش