2777
2789

خانما یه ضدافتاب مناسب پوست خشک معرفی کنید تا ۷۰۰ تومن فقط ایرانی نباشه چون ایرانیا هرمارکی میزنم صورتم پوسته پوسته میشه جوش ریز میزنه

من یه مشاور پوست واسم یه ضدافتاب نوشت خیلی راضی ام مناسب پوستمه واقعا جوشام کمتر شد . بنظرم عزیزم برو پیش دکتر ماهر یا یکسی ک مهارت داره مناسب پوستت روتین بگیر اینطوری فقط پولتو هدر میدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مشاور پوست واسم یه ضدافتاب نوشت خیلی راضی ام مناسب پوستمه واقعا جوشام کمتر شد . بنظرم عزیزم بر ...

اخه تو شهرمون دکتر مناسبی نیست ماشوار اینترنتیاهم فقط تبلیغات محصولات خودشونو انجام میدن متاسفانه😓

اخه تو شهرمون دکتر مناسبی نیست ماشوار اینترنتیاهم فقط تبلیغات محصولات خودشونو انجام میدن متاسفانه😓

من یدونه دختر خالم پیشش مشاوره گرفته بود خیلی راضی بود منم واسه جوشام روتین داد بهم اوکی بود تا حالا ک خیلی خوب بوده