2777
2789
احتمالا شما هم دارین مسخره میکنین نه؟ یا من بد برداشت کردم؟

نمیدونم نظر خودت چیه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال اسینی نی سایتی ها ۸۰ درصد تاپیک هایی که شرکت میکنن همه سرکارین .حالا شما جنمش رو داشتی بگی..بعضی ها که شورشو در آوردن و کسی هم چیزی نگفته حالا واسه یه تاج بعضی ها دیگهههههه.....!  

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
عزیزم تو دو تاپیک آخری نی نی یارو تگ میکنی یا بهم میگی چجوری تاپیکامو پاک کنم

روزای زوج باید باید لینک بزاری تو ی حذف تاپیک 

ولی فکر کنم نینی یار یک تاپیکو برات پاک کنه 

اون تاپیک تاجت نینی یارو تگ کنم؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
یاد گرفتم با کسی که در شان خودم نیست صحبت نکنم

ببین خانمی ادب و شخصیت باید تو هر فضایی حفظ بشه چه مجازی چه حقیقی پس وقتی مردمو مسخره میکنی توقع برخورد بدشونو داشته باش

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
بیخیال اسینی نی سایتی ها ۸۰ درصد تاپیک هایی که شرکت میکنن همه سرکارین .حالا شما جنمش رو داشتی بگی..ب ...

ممنون از کسانی که درک و شعور بالایی دارن مثل شما و چند نفر دیگه

ببین خانمی ادب و شخصیت باید تو هر فضایی حفظ بشه چه مجازی چه حقیقی پس وقتی مردمو مسخره میکنی توقع برخ ...

اینایی که گفتن چیز خاصی نبود چرا اینطوری میکنید مردم نیستن؟

فقط شما ها مردمین؟ شما که ادب و شخصیت ندارین دلم واسه اونیکه تربیتت کرده میسوزه

اینایی که گفتن چیز خاصی نبود چرا اینطوری میکنید مردم نیستن؟ فقط شما ها مردمین؟ شما که ادب و شخصیت ن ...

ولش کن باهاش بحث نکن 

اینجا بعضیا فقط دنبال دعوان  

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
اینایی که گفتن چیز خاصی نبود چرا اینطوری میکنید مردم نیستن؟ فقط شما ها مردمین؟ شما که ادب و شخصیت ن ...

مردومو مسخره کردی تازه طلبکارم هستی

تو که شخصیت عذر خواهی کردنو داشتی از اول اینکارو نمیکردی

عزیزم تو دو تاپیک آخری نی نی یارو تگ میکنی یا بهم میگی چجوری تاپیکامو پاک کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11359764/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

عزیزم روزای زوج این تاپیکه باز میشه و لینک تاپیکی که میخوای حذف کنیو پست میکنی تا حذف بشه