2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه میگن میگذره ولی تامیگذره آدم صد بارمیمیره

ببینید من هم مشکلات دارم

هر شخصی یطور مشکل دارد 

اما در صدد مبارزه با اون مشکلات و رفع آنها هستم

شاید شکست بخورم،اما حداقل از خودم راضی هستم که، تلاش خودم رو برای حل مشکلات و بهبود وضعیت جسمانی و حل آن به ثمر رسوندم

اخه واقعا مرگ فقط میتونه آرومم کنه و دردامو کم کنه.سارکوم عزیزم ولی هنوز نوعش و تو سه سال نتونستن بف ...

حق داری واقعا😢الان راجع بهش خوندم واقعا خیلی خیلی متاسفم حالا نگفتی شیمی درمانی میشی؟؟پس باید جواب داده باشه که؟؟

و اینکه اسم سرطان وحشتناکه ولی من دقیق نمیدونم بیمارای سرطانی چه دردی میکشن بخاطر شیمی درمانی و اینا😢😢آرزوی سلامتی و شفا برات عزیزم😭

حق داری واقعا😢الان راجع بهش خوندم واقعا خیلی خیلی متاسفم حالا نگفتی شیمی درمانی میشی؟؟پس باید جواب ...

نه عزیزم شیمی درمانی نمیشم چون پلاکتم پایینه و ضعیفم ب همون یه جلسه هم نمیرسم درداش زیاد فقط درد خودت نیست بقیه که برات نگرانن دردناک تره مخصوصا پدر مادر

دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
نه عزیزم شیمی درمانی نمیشم چون پلاکتم پایینه و ضعیفم ب همون یه جلسه هم نمیرسم درداش زیاد فقط درد خود ...

ای وای پس برای درمان چیکار میکنن برات؟؟؟

واقعا این سرطان یه درد خودت نیس اطرافیانتم درد میشن برات😢من یکی از اقوامم پسر زیر ۲۰ سال سرطان گرفته کل خانوادش حالشون خرابه خیلی بده واقعا😭😭کاش خسته نشی نا امید نشی

میگمااا علایمت چی بوده؟؟؟که فهمیدی سرطان داری؟؟الانم وقتی شیمی نمیشی چه دردی اذیتت میکنه؟؟؟

ای وای پس برای درمان چیکار میکنن برات؟؟؟ واقعا این سرطان یه درد خودت نیس اطرافیانتم درد میشن برات😢 ...

فعلا که ازکسی کاری برنمیاد واقعاخستم کم آوردم امیدب هیچ چیز وهیچ کس ندارم علائمم تو تاپیک هام هست والانم درد استخون و زخم

فعلا که ازکسی کاری برنمیاد واقعاخستم کم آوردم امیدب هیچ چیز وهیچ کس ندارم علائمم تو تاپیک هام هست وا ...

خوندم تاپیکاتو خدا شفاتو بده انشالله این چه دردیه آخه😭

حالا ک استخونات پلاتینو پس زده چیجوری شدی دکترا چی گفتن

وای اعصابم خورد شد چقد سرطان زیاد شده😭😭

خوندم تاپیکاتو خدا شفاتو بده انشالله این چه دردیه آخه😭 حالا ک استخونات پلاتینو پس زده چیجوری شدی د ...

هیچی گلم همونجوری موندم حوصله ی دکتراینا ندارم دیگه هرچی میخواد بشه بزار بشه

کاش یه دکتر خیلی خوب پیدا میکردی باز نامید نمیشدی از خدا میخوام شفاتو بده راحت بشی واقعا سخته

خیلی دکتررفتم عزیزم ولی فایده نداره ممنونم از لطف ومهربونیت

خیلی دکتررفتم عزیزم ولی فایده نداره ممنونم از لطف ومهربونیت

الهی بمیرم😭من خودم ۲۵ سالمه هر علائمی پیدا کردم فک کردم سرطانه از ترس و فکر سرطان حتی یه روز اروم ندارم دیگه میفهمم کسایی که سرطان دارن چی میکشن😭

الهی بمیرم😭من خودم ۲۵ سالمه هر علائمی پیدا کردم فک کردم سرطانه از ترس و فکر سرطان حتی یه روز اروم ن ...

خدانکنه دورازجونت اصلا بهش فکر نکن حتی فکرشم نابودت میکنه عزیزم 😔