خانما توروخدا ریپورت نزنید من یه مشکلی افتاده تو زندگیم هیچ جوره هم حل نمیشه با اینکه به دعا اعتقادی نداشتم ولی چند روزه دارم فک میکنم شاید کسی طرفو دعایی کرده توروخدا کمک کنید دعاتون میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه بری پیش دعانویس روزنه باز میکنی برای ورود اجنه و موکل به زندگیت و اونوقت میبینی بدبختی پشت بدبخت ...
خب چیکار کنم اصلا زندگیم درست نمیشه هر روز بدتر از دیروزه همه کاری کردم ولی نتیجه نداده میترسم چون اطرافیانمون خیلی میخاستم رابطه ما رو بهم بزنن الان ۱۳ سال میگذره یه روز قشنگ نداشتم اصلا انگار اون آدم نیست
خب چیکار کنم اصلا زندگیم درست نمیشه هر روز بدتر از دیروزه همه کاری کردم ولی نتیجه نداده میترسم چون ا ...
اگه منتظر بدتر از این هستی برو .به خدا توکل کن و بدون دلها رو خدا میگردونه دعا کن قلب شوهرت رو به سمت تومتمایل کنه و زندگیت خوب بشه .در هیچ صورتی نرو پیش دعانویس .اگه رفتی یروزی یاد حرف من میفتی .قرآن درمانی کن و انرژیای منفی رو با قرآن ازبین ببر