2777
2789
عنوان

اگه ب شوهرتون بگید فلان رفیقت...

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 23 پست

یه فامیل اینجوری داریم   

جالبه من مذهبی نیستم ولی لباسم پوشیده اس 

ایشون مسلمونه از خانواده مذهبی همه جاش بیرونه   

تنها کاری که کردیم دوری و دوستی

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

شوهر من باشه اصلا از اول رابطشو خودش قطع میکنه با این دوستش

حالا بعضیا میگن مذهبیا فلانن و...

ولی من به شخصه میبینم که خیلییی از مسایل این چنینی تو زندگی فرد معتقد(واقعی) پیش نمیاد.

این خیانت ها ،ارتباطات قبل از ازدواج ،پوشش نامناسب و زننده و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر شوهرم هیچوقت نذاشت پای رفیقش به خونمون باز بشه  با هیچکدوم از رفیقاش رفت امد نداریم

درستش تودنیای امروزی همینه آفرین همسره منم میگه رفیق بازی تا یجایی پایه غریبه روآدم نباید به حریمه شخصی بازکنیم طرف خانوادشم بهش رحم ندارن چه رسد به غریبه جاریه منم مدام بهم میگه ارتباط دوستانه خیلی خوش میگذره تافامیل با تفاوتهای سنیه زیاد اما چندروزپیش پای برادرشوهرم شکسته بود برای احوال پرسی رفتیم دوستاش باخانوماشم اومده بودن خوب بودن اما خانوماشون مدام تنه کنایه بچه دارنشدنو به جاریمو برادرشوهرم مینداختن یا خواهرزنه یکیشون به برادرشوهرم نخ میداد به جاریم تواتاق گفتم حواستو جمع کن این رفتارا دقیقا هموناییه که بهت میگفتم نذار پای دوستاتون به خونتون بازبشه  همینطورم شد  

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
مدام خوبی های رفیق شوهرتو جلو شوهرت بگو و مقایسه کن شوهرت خودش از رفیقش فاصله میگیره😂😂😂

آره کافیه بگی خیلی شیک پوشه 

«دو سه مثقال خریت زخران چیزی نیست، آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست»

من اگرجای توبودم محکم وقاطع میگفتم دیگه حق نداری اسمه این رفیقه بیغیرتتوبیاری بااون زنه خرابش تمام قطع رابطه میکردم 

داری روی همسرتم باز میکنی فردابه بهانه چشمودل سیری خیلی جاها بخاد بره انجام بده تهشم بگه حالیم نشد یهوچیشد 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!