2777
2789

سلام دوستان میخوام از عمل تیروییدم براتون بگم .

من خیلی اتفاقی متوجه شدم که پاپیلاری هستم 

یه توده ۱ سانتی لوب چپ داشتم .دکتر غدد رفتم .

دکتر شیرزاد نصیری رو معرفی کردن .

مدارکم رو دیدن و گفتن باید سریع عمل کنی چون بدخیم هست .

روز عمل ساعت ۶ صبح بیمارستان لاله بودم و  ساعت ۱۲ رفتم اتاق عمل و ساعت ۳ تموم شد و اومدم بخش .

بیمارستان یک شب نگه میدارن . توصیه من به شما اینه که از فرصت استفاده کنید و همش نخوابید .بهتره راه برید ،غذا بخورید و ... که اگر خدایی نکرده اتفاقی افتاد همون بیمارستان مشخص بشه و رسیدگی کنن .

وقتی اومدم خونه بعد از دو روز که اثر مسکن ها کمتر شد کتف دست راستم درد گرفت و یکهفته درگیرش بودم رفتم دکتر ارتوپد. گفت به دلیل پوزیشن عمل تاندون دستت کش اومده معمولا اکثر بیماران جراحی تیرویید کمر درد یا دست درد میشن که یک هفته بعد با مصرف دارو اوکی شد .

دکتر نصیری در مورد مصرف کلسیم گفتن هر ۶ ساعت یک کلسیم بخور و هر هفته یدونه کم کن و بعد هم قطع کن .

متاسفانه با این کار افت کلسیم شدم و یک هفته بیمارستان بستری شدم .الانم دو ماه از عملم میگذره و همچنان دارم کلسیم مصرف میکنم .یکی از دوستانم بیمار دکتر نصیری بودن ایشون دو سال ازعملش میگذره و هنوز پاراتیروییدش کار نکرده و همچنان داره کلسیم مصرف میکنه  .

درصورتی که در جواب آزمایش پاتولوژیم گفته بود پاراتیرویید خارج نشده .

شما هم اگر تجربه ایی با دکتر شیرزاد نصیری دارید بگید . 

عزیزم من مادرم کنسر پاپیلاری دارن لوب راست

از یزد میخوایم بریم پیش دکتر نصیری 

نوبت عملمون هم 4 آذره، دکتر گفته 6 صبح بیمارستان نیکان باشید 

اما خیلی دو دل شدم 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
عزیزم من مادرم کنسر پاپیلاری دارن لوب راستاز یزد میخوایم بریم پیش دکتر نصیری نوبت عملمون هم 4 آذره، ...

سلام عزیزم .نگران نباش .مهمترین چیز توی این عمل پاکسازی خوب هست .در درجه اول از توده نباید چیزی بمونه . مصرف کلسیم شانسی هست .پاراتیرویید من رو نگه داشتن ولی کار نکرده .خیلی ها هم عمل میکنن بعد چند وقت قرص کلسیم قطع میشه .

نوشتید ۴ آذر عمل داشتن .آلات حالشون خوبه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . شما از عمل دکتر نصیری راضی بودید . مشکلی پیش نیامد

سلام 

از این که خوب پاکسازی کردن و الان بعد دو سال خدا رو شکر چیزی نبود بله راضی بودم .ولی من پاراتیروییدم کار نکرد و الان باید هر ۶ ساعت کلسیم بخورم .این اذیتم میکنه .