2777
2789

به نظرتون چی درست کنم ۴ نفر هستن خیلی هم نمیخوام تجملاتی بشه ما یک بار خونشون رفتیم خیلی ساده هستن و ساده زندگی میکنن همکار همسرم با خانوادشن چون تازه شروع به رفت و آمد کردیم نمیخوام تجملاتی بشه که هم معذب بشن و هم سری بعد که ما بریم خونشون مجبور بشن تو خرج زیاد بیفتن چون الان اوضاع مالی خوبی ندارن 

ما که دعوت بودیم خونشون مرغ گذاشتن و ترشی و ژله

میوه هم سیب و پرتقال و تنقلات تخمه و پفیلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کباب  یا زرشک پلو با مرغ و مخلفات ترشی و سالاد اندونزی

این میگه ساده شما تا اندونزی رفتی🤣

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

زرشک پلو با مرغ و سالاد ونوشابه 

شیرینی با چایی 

میوه هم ۳ نوع باشه سیب پرتقال خیار یا موز هم اگه تونستی اضافه کن 

تخمه 

ژله هم بعد شام بیار ما هیچ وقت سر سفره ژله نمیخوریم اخه همون موقع شام خوردیم نمیتونیم ک

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

به نظرم شما هم یک مدل غذا بذارید اینجوری سری بعد اونا مجبور نکیشن غذاشونو چند مدل بکنن، مثلا قرمه سبزی میتونه انتخاب خوبی باشه برای کنارش میتونید سالاد و ترشی یا زیتون بذارید 

و حتی میتونید یه کیک خونگی بپزید که بعد شام با چایی بخورن هم ساده ست و هم صمیمی

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 

واسه شام قرمه سبزی خوبه با شامی 

یا قرمه سبزی با باقلاقاتق؟؟؟

سوپ هم جو درست کنم یا سوپ شیر؟

سالاد الویه یا کلم یا سالاد ماکارانی کدومش؟

ژله و ترشی و بورانی ماست هم میذارم

میوه و تنقلات هم میذارم به نظرتون چیکار کنم چیو درست کنم چیو درست نکنم پیشنهادی دارید؟