هییییچی کار خاصی نمیخاد اگ ته چین فقط برنج میخایی ک اول تو ی کاسه برنج یک پیمانه ماست نیم پیمانه تخم مرع یک عدد و زعفرون دم کرده ۴ تا قاشق رو بریز همبزن قشنگ بعدش بریز توی ماهی تابه یا قابلمه نچسب درشو ببند مث دم کنی بزار نیم ساعته درست میشه اول یکم زیاد کن دم بیاد بعد کمش کن هر وقت خاستین بخکرید از رو گاز بردار برش گردون... اگرررم میخایی با گوشت یا مرغ درست کنی .. گوشت و نرع رو تیکه تیکه کن قبلش یکم بمزشوم و ادوبه های مورد نطرتو بزن یکمم پیاز سرخ کن . همینجوری ته چین برنج رو بریز ته قابلمه بعد گوشتاهرو بریز بعد پیازهارو بریز بعد برنج ساده رو بریز ... قشنگ روشو صاف کن. مورد قبلی هم بعد صاف کنی روشو بعد دمش کنی مث برنج معمولی فقط هر وقت خاستید میل کنید بردا زیرشو شعله پخش کن بزار یا کمش کن... همین... حالا دوس داشتی میتونی لابلاش دارچین یا فلفلل سیاه یکمی بزنی خوب میشه. و زعفرون کلا ب گوشتها هم بزن