2777
2789
عنوان

دخترم پریو*دی های دردناکی داره

1194 بازدید | 54 پست

آخرین بار ۳ ماه پیش شده بول

امروز داشت سالاد درست می کرد یهو شد

بد دو روز عجیب زیر دلش درد می کرد

از طرفی شنبه یه کاری داره مثلا حدود ۷ ساعت اینا دور از خونست و سرویس هم نمیره بیرون

نمیدونم چیکار کنم خونریزیش کم شه چون شدید ترین روش روز سومه

من خوام اینجور مواقع مفنامیک میخورم.ولی میگم مفنامیک روز سوم زوده

بعد اینکه باید یه جور شه دردش هم کم شه

دلم براش کبابه

فقط شیاف دیکلوفناک ۱۰۰🚶🏾‍♀

تا وقتی شیاف هست چرا باید مجبور باشه درد بکشه؟🗿

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

سندروم پریود دردناک برای خیلیا عادیه. دکتر زنان می‌تونه کنترلش کنه.

مثلا یکی از دوستام بود از ده روز قبل پریودش براش مفنامیک اسید تجویز شده بود

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گل بابونه دم کن بهش بده دردش رو کم میکنه

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...

شیاف استفاده کنه 

کیسه آب گرم بزاره روی شکمش

و استفاده از خوراکی‌های مقوی و گرم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ببر حتما دکتر. زنان. ممنکنه  کیست هموراژیک  داشته باشه. یا اصلا کیست و تنبلی داشته باشه. پس  اصلا کوتاهی نکن 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
فقط شیاف دیکلوفناک ۱۰۰🚶🏾‍♀ تا وقتی شیاف هست چرا باید مجبور بشه درد بکشه؟🗿

من یه بار زدم دردم خوب شد ولی اینقدر دلم بهم پیچیدو قار و قور کرد مردم🤣🤣🤣

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
فقط شیاف دیکلوفناک ۱۰۰🚶🏾‍♀ تا وقتی شیاف هست چرا باید مجبور بشه درد بکشه؟🗿

شیاف بهم نمیریزه معده رو ؟؟؟ 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

ببرش دکتر حتما...سونو بده و آزمایش های کامل هورمونی

از یک هفته قبل از پریود براش کیسه آب گرم بذار و اصلا خودشو با آب سرد نشوره ....آب گرم استفاده کنه برای شستشو.....حتما هم کمرش رو خوب بپوشونه‌....این کارا رو انجام بده ببین خوب میشه؟ سردی هم نخوره

من دردم فوق العاده زیاد بود. با اینا خوب شدم

فقط شیاف دیکلوفناک ۱۰۰🚶🏾‍♀ تا وقتی شیاف هست چرا باید مجبور باشه درد بکشه؟🗿

خوبه؟

خونریزی رو هم میکنه یا نه

من واسه کمر درد هام دیکلوفناک مصرف میکنم

ضرر نداشته باشه 

موعد هاش نامنظم هستش  نمیدونیم دقیق چه روزیه

کیست شاید داره یا تنبلی تخمدان 

شایدم عفونت ، یه دکتر بره بهتره 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
موعد هاش نامنظم هستش  نمیدونیم دقیق چه روزیه

خب اینو دکتر باید بررسی کنه حتما.

ممکن کیست یا مشکل دیگه‌ای وجود داشته باشه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻