2777
2789
عنوان

معنی این حرف شوهرم یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 21 پست
ببین عزیزم حق با توئه  اون دست پیش گرفته اما هیچ چیزی عزیزم ب زور نمیشه ؛وقای به روش آوردی و ا ...

من مغزم همین قدر کار نکرد

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جا تو بودم میگفتم نه عزیزم وظیفه ت نیست 

منم دیگه با تو بیرون نمیام که اذیت نشی خدایی نکرده فکر نکنی چیزی بهت تحمیل شد 

کمی خودشو جمع جور کنه 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
ینی چی مگه وظیفه منه ببرمت بیرون 🙄

اخه همین بگو

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
من جا تو بودم میگفتم نه عزیزم وظیفه ت نیست  منم دیگه با تو بیرون نمیام که اذیت نشی خدایی نکرده ...

الان چیکار کنم 

بهم گفت که تو مجبورم کردی که ببرمت بیرون

من بهش گفتم آره آخه میدونی

من هیچ وقت فکر نمی کردم چیزی که دلم بخواد بهت بگم بعد همش طنز بزنی که مجبورم کردی

من تو را همدم و رفیق و همه کس میدونم که اومدم چیز های دلم خواسته بهت گفتم