2777
2789

سلام 

همسر من گوشیش چند ماهه که آنتن دهیش خرابه و برای تماس و نت نمیتونه استفاده کنه و بیشتر برای بازی استفاده می‌کنه 

دیروز صبح از خواب که پاشدم گفتم برم گوشیشو بزنم به شارژ خاموش نشه 

بعد دیدم نت گوشیش روشنه تعجب کردم 

رفتم سرچ گوگل رو آوردم دیدم همش دنبال ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن بوده و سابقه جستجو گوگل و دیدم که چند وقت یه بار می‌ره و سایت اینستا رو سرچ می‌کنه 

من و همسرم از اول قرار گذاشتیم هیچ کدوم نصب نکنیم 

اوایل نامزدی که اینستا داش دیدم یه دختره بهش پیام داد باز میبینم ناز می‌کنی جواب پیام نمیدی 

اونجا که فهمید من دیدم دیگه خودش حذف کرد 

علاوه بر اون رفتم تو منوی گوشی دیدم یه برنامه ی دانلود سریع تو گوشی نصب کرده که رفتم دیدم دو تا فیلم مثبت ۱۸ و س.ک.س دانلود میکرده 

و اعلان های گوشیش رو هم روی حالت مزاحم نشوید گزاشته تا صداش نیاد

من و همسرم ۱۰ ماهه ازدواج کردیم و رابطه مون همه جوره خوبه و هیچ مشکلی نیست 

حالا به نظر شما به روش بیارم و بگم چی دیدم یا نه 

اگه بگم ممکنه بگه تو از کجا فهمیدی من میرم اینستا و اون موقع چی بگم بهش🥲🥺

اره به روش بیار بگو وقتی من هستم نیاز داری چرا نمیای پیش من چرا میری فیلم های بی خود نگاه میکنی

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامحسوس بگو 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

خیلی داری سخت میگیری فکر کنم از نظر اینستا 

بخاطر همین محدودیت ها باعث شدع مخفی کاری کنه

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

اگه رابطتتون خوبه نمیخواد به روش بیاری اصلا به روش بیاری فکر میکنی چی میشه؟ فقط محتاط تر عمل میکنه نمیتونی کسی رو عوض کنی . 

رو خودت کار کن تجسس کردنو کنار بزار 

و شاد و عاشقانه زندگی کن

و در آخر ... اگه خدای نکرده خیانت کنه خودت خواهی فهمید نیازی به چک کردن گوشی نیست

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

این محدود کردن همدیگه تو مسایل عادی باعث میشه از یجایی بزنه بیرون. اینستا چی داره که نباید استفاده کنید؟ جز اینه که ما تعیین میکنیم چطور استفاده بشه؟ 

اگه واقع بین باشی باید بهت بگم کسی که اصرار میکنه به حذف چیزی جای سوال داره رفتارش، من بودم به روش میآوردم چون مرتکب دروغ و پنهان کاری شده

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

اگه رابطتتون خوبه نمیخواد به روش بیاری اصلا به روش بیاری فکر میکنی چی میشه؟ فقط محتاط تر عمل میکنه ن ...

آخه من که نگفتم حذف کنه خودش از ترس اون پیام حذف کرد بعدشم گفتیم نصب نکنیم 

مثلا خود من الان روبیکا دارم که فرقی با اینستا ندارع اما کنار شوهرم باهاش فیلما رو نگا میکنم و خودش هم خبر داره اما این که بی خبر و پنهونی می‌ره نگا میکنه رو مخمه و نمیتونم هضمش کنم 😑

بگو گوشیتو بده لازم دارم.گوشی خودم شارژ نداره  بعد مثلا تازه میبینی بعد بگو

به نظرم خودمم همین کارو کنم بهتره 

ولی دیشب گوشیش رو نیاورده خونه معلوم نیس باتریش چش بود هی میگفت ببرم پیش دوستم درست کنه اگه می‌آورد که خوب بود 

آخه من که نگفتم حذف کنه خودش از ترس اون پیام حذف کرد بعدشم گفتیم نصب نکنیم  مثلا خود من الان ر ...

بهتره به روش نیاری جز اینکه بینتتون تنش اینجا بشه ثمری نداره . دیگه گوشیشو چک نکن اما یه بار غیر مستقیم و تو حرفای عادیتون میشه بهش بگی : عزیزم دوست ندارم چیزی رو از هم مخفی کنیم مخفی کاری فقط شک میاره تو زندگیمون. دوست دارم مثل دوتا دوست باشیم

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

این محدود کردن همدیگه تو مسایل عادی باعث میشه از یجایی بزنه بیرون. اینستا چی داره که نباید استفاده ک ...

این شوهر من تو پیجش خیلی دختر و اینا دنبال میکرده چون یه بار پسر خواهر شوهرم آمد جلو شوهرم بهم گفت زندایی تو خبر داری دایی قبلاتو اینستا کیا رو دنبال میکرد بعد من جلوش گفتم مهم نیست مهم اینه که الان من کنارشم 

بهش نشون بده  و بگو ک فهمیدی . حالا فیلم چیزی نیست به روش نیار ولی واسه اینستا  برو تو گوگ ...

من خودمم زیاد دوست ندارم در مورد فیلمایی که تو گوشیش دیدم صحبت کنم باهاش 

اما اینستا که یواشکی چک می‌کنه خیلی برام سوال شده چه دلیلی داره که هر چند وقت یکبار بره و چک کنه و هر خبری که تو اینستا باشه تو شبکه های دیگه هم هس