2777
2789

منو مامانم توی یک ساختمانیم 

بعد اون یکی خاله امم میاد 

اون خاله ام که فوت کرده خارج از کشوره ولی اینجا براش ختم میگیریم 

همسرم میخواد بنر چاپ کنه نمیدونم متنش چی باشه از طرف کی بنویسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طرف خانواده،یا اسم مرد ها

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
از طرف خانواده  یا اسم همسرم باشه

از طرف خانواده به نظرم بهتره

[مگر اینگه متن از طرف همسرتان به صورت تسلیت به مادر و خاله تا باشه

مثلاهمچین چیزی " سرکار خانم (فامیلی مادرتان)فوت خواهر گرامی تان تسلیت میگم" از طرف فامیلی همسر]

اینجوری هم خوبه

اما اگر از طرف خانواده باشه باید متنی با این مضمون باشه

درگذشت خواهری مهربان و ..... به اطلاع دوستان و آشنایان میرسانیم

یا

درگذشت خواهری مهربون فراغ و غمی بزرگ هست 

پایین چنین متن هایی میشه بزنید از طرف خانواده

یعنی اسم همسرم نباشه 

چرا مثلا اسم پدرت باشه و اسم همسرت

مثلا خانواده آقای ... کریمی و آقای ... محمدی

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چرا مثلا اسم پدرت باشه و اسم همسرت مثلا خانواده آقای ... کریمی و آقای ... محمدی

مثلا بنویسه سر کار خانم رضایی درگذشت خواهر گرامیتان را تسلیت عرض میکنیم 

از طرف خانواده حیدری و حسینی 

خوبه اینجوری 

مثلا بنویسه سر کار خانم رضایی درگذشت خواهر گرامیتان را تسلیت عرض میکنیم  از طرف خانواده حیدری ...

آره خوبه والا

از طرف خانواده به نظرم بهتره [مگر اینگه متن از طرف همسرتان به صورت تسلیت به مادر و خاله تا باشه ...

بعد میدونی پسر خاله ام که همون مادرش فوت کرده هم خونه ماست 

اون یکی خاله امم از یه شهر دیگه میاد 

به نظر بنویسیم خانواده مثلا رضایی خوبه یا فقط مادرم رو بنویسیم 

بعد میدونی پسر خاله ام که همون مادرش فوت کرده هم خونه ماست  اون یکی خاله امم از یه شهر دیگه می ...

قضیه سخت شد 🙈😊

اگر بنر جهت اطلاع رسانی هست فامیلی مادرتان

اگر بنر تسلیت هست متن مشابه متن همسرتون بنوبسید فامیلی از طرف ، بزنید فامیلی پدرتان.

هزینه چاپ بنر اگر همسرتون داره میده خب متن با فامیلی خودش راحت تر هست از طرف هم اسم خودش بزنه

اینکه من اولش گفتم از طرف خانواده بنویسید، بدون درج فامیلی هست یعنی فقط از طرف "خانواده" دیگه فامیلی هم نمیخواد که کسی ناراحت نشه چرا از طرف اسم من نیست

کلا به نظرم حاشیه اش کمتره.