2777
2789

هی دغدغه عشق خودم کمه اینام اضافه شد

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اکسپلورم شده این نکبت😑بعد بیس سال پی حاشیع س

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پین یعنی چی اینو که خودش ننوشته

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
نمیتونسته کاری کنه وقتی شادمهر نمیخواستش

خب نخواهد به جهنم 

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
میخاره بنظرم  حق نداره وقتی پسره ازدواج کرده و زن و بچه داره خودنمایی کنه اون موقع که میتونست ...

شاید شادمهر و زنش قهر کرده اند در حال جدایی اند و حال دارد مخ شادمهر بدبخت را میزند که به سمتش بیاید  

عزیزم الان فالوراش زیاد شدن کار که میکنه درامدش بالا تر میره معروف میشه کلی از نظر مالی به سودشه حتی اگه یه ذره هم دوست نداشته باشن همو

حتی شادمهرم شاید راضی باشه چون غیر مستقیم الان توی حاشیه های اکسپلور ازش حرف میزنن و روی بورس هست.

کلی شهرت با گل من اون سال بدست اورد اهنگش الان بعد این همه سال ترند شده یه جورایی

نخیر شادمهر بخاطرش برگشت ایران  ببرتش  ک دید خانوم ازدواج کرده نمیشد زودی مزدوج نمیشد یکم دندون رو جیگر میذاش یه سالی صبر میکرد ببینه چی ب چیه 

طرف واسه عشق بیکارش چار سال همه رو رد میکنه ک طرف کار پیدا کنه بیاد خاستگاری این شادمهر هنرممند رو رد کرد 

حتی مضمون اهنگای بعداز رفتن از کشور شادمعر هم همشون از خیانت هست

نخیر شادمهر بخاطرش برگشت ایران  ببرتش  ک دید خانوم ازدواج کرده نمیشد زودی مزدوج نمیشد یکم ...

دقیقا منم فکر میکردم همینه ولی عکسی ک گذاشتم ببین ژینا میخواسته بگه شادمهر رفته و برنگشته