2777
2789

من میخوام کاری کنم شوهرسابقم هرررگز نیاد طرف بچم 

زنیو انتخاب کرده واسه ازدواج ک اونم یه دختر داره میخواد بعد ۷ سال دخترمو ازم بگیره الان ۴ سالشه من میخوام بره دنبال زندگیش طرف ما نیاد چه راهی هست؟؟؟

ده ماه یه سکه میده اگ ببخشم مهرمو به نظرتون میتونم کاری کنم ک نیاد؟؟

این ده ماه یه سکه ک میگم کلا یدونه داده و مبلغی نیس ک براش مهم باشه 

میخوام حتی دیدارای یک ماه یک بارشم قطع شع

لطفا نگید بچه بابا میخوادو .. اون بابا فقط داره ب بچه من اسیب میزنه من میخوام هر جور شده دخترمو خودم بزرگ کنم وقتی بزرگ شد هر جا دلش خواست بره کازی ندارم بهش

خب به خودش بگو ببین در ازای بخشش مهریه بهت حضانت میده یا نه. دخترت هم اگه ترجیح بده با تو باشه کارت راحت‌تره از بعد ۹ سالگی خودش انتخاب میکنه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یک وکیل صحبت کن 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

به شوهر سابقت بگو بچه هروقت تورو میبینه فکرش بهم میریزه و مطمئنم این مسئله تو ایندش تاثیر بدی میزاره 

من سکه هامو میبخشم بهت توم فکر کن بچه ای نداری 

اگه ایندش برات مهمه برو بزار فکرکنه مردی

ممكنه زنى كه انتخاب كرده ، كارى كنه دخترتو فراموش كنه،جورى كه انگار براش مهم نيست…

ولى خب بايد قضيه مهريتو بهش بگى…بگو مهريه نمى خوام دخترمو مى خوام حضانتشو بگيرم

ببين نظرش چيه

اميدوارم خدا طورى بچينه براتون كه دخترتون اسيب نبينه …

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

ببین هر چقدر با امکانات خوبی  زندگی کنی تا تو مشکل نیوفتی نمی‌فهمی چی به چیه پس ماهم نمی‌تونیم درست راهنماییت کنیم الانم زنگ بزن به وکیل ببین شدنیه آیا بچه دست شوهرت بود دوست داشتی بچه رو بهت نده

خب به خودش بگو ببین در ازای بخشش مهریه بهت حضانت میده یا نه. دخترت هم اگه ترجیح بده با تو باشه کارت ...

همون ۷ تا ۹ سالگی خیلی مهمه ک بجه تو چه محیطی بزرگ میشه دلم نمیخواد گند بزنه ب تربیت من بعد بیاره واسه من دردسرش بیافته گردنم

به شوهر سابقت بگو بچه هروقت تورو میبینه فکرش بهم میریزه و مطمئنم این مسئله تو ایندش تاثیر بدی میزاره ...

متاسفانه هم دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم هم اون حرف حالیش نیست

اتفاقاتی بینمون افتاده ک میبینمش استرس میگیرم برای دیدن بچه ام با بابام هماهنگ میکنه

ممكنه زنى كه انتخاب كرده ، كارى كنه دخترتو فراموش كنه،جورى كه انگار براش مهم نيست… ولى خب باي ...

اخه اونم یه بچه داره من مطمئنم به خاطر رضای خدا ک نمیخواد بچه اونو نگه داره قطعا شرط کردن ک بجه ها باهم بزرگ شن

ممنون بابت دعای خیرت

ببین هر چقدر با امکانات خوبی  زندگی کنی تا تو مشکل نیوفتی نمی‌فهمی چی به چیه پس ماهم نمی‌تونیم ...

اخه اون بچشو نمیخواد کاراش نمایشیه کل زندگیش نمایشیه به خاطر مردم ادم عجیبیه نمیتونم توصیفش کنم

اگ من بودم هفته ای یک شب ک دادگاه بهم اجازه ملاقات داده بود هر جور شده اون یک شب تو هفته رو میاوردم پیش خودم ولی این ماهی ی بار دوماه ی بار میاد میرینه تو اعصاب ما کل خانواده مونو کن فیکون میکنه میره