2777
2789
عنوان

برای کیا یارانه اومده؟؟؟

139 بازدید | 11 پست

من همیشه یارانم بیستم عصر میومد اما از دیروز خبری نیست...

مال من توحساب خودم میاد از شوهرم جداست

شوهرم و دخترم ماه پیش همین یارانه های کالابرگی رو گرفتن اما مال منو دست نزدم.. البته  اون سهمیه ک گفتن برای بچه ها زیر ۵سال اومده وگرنه ن اون کالابرگ

دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چطوریه ک یارانت جداگونست؟

از اول ک ازدواج کردم زمانی ک بابام خواست یارانم از تحت پوشش خودش در بیاره شماره کارت جدا ازم گرفت ک جدا واس خودم باشه... 

برای ما هم خبری نیست برای بچه های زیر ۵ سال ک میدادن مگه از یارانه کم میشد ؟ 

اره یارانه ها ظاهرا یا ازشون کم میشه یا کالا برگی میشن واس شوهرم الان ۲۰۰ اومده ..

اره یارانه ها ظاهرا یا ازشون کم میشه یا کالا برگی میشن واس شوهرم الان ۲۰۰ اومده ..

ما ک گرفتیم دیگه یارانه بهمون نمیدن ؟ از این به بعد باید کالا برگی بگیریم؟ 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما ک گرفتیم دیگه یارانه بهمون نمیدن ؟ از این به بعد باید کالا برگی بگیریم؟ 

والا بخدا هیچی مشخص نیست

یا کالا برگی شده یا حالت وام از یارانه کم میشه چون واس شوهرم ۲۰۰ اومده 

والا بخدا هیچی مشخص نیست یا کالا برگی شده یا حالت وام از یارانه کم میشه چون واس شوهرم ۲۰۰ اومده&nbs ...

برای ما اصلاً پیامک نیومد  من پرسیدم میگن اگه این ماه نگیریم ماه بعدی بهمون پولی  میدن 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40