2777
2789

سلام دوستان صبحتون بخیر 🌹

من بچه ی طلاق هستم از سن یک سالگی بدون مادر بزرگ شدم و فقط تعطیلات عید و تابستون برای یکی دوروز می‌تونستم مادرمو ببینم....وبا پدرم ونامادری و خواهر ناتنی زندگی کردم.

راستش بچگی وحشتناکی داشتم که نمی‌خوام براتون بازگو کنم چون سر صبحی حسابی حال آدم گرفته میشه.الان سی سالمه و دوتا بچه دارم اما هنوز هم آثار روانی مشکلات کودکی و نوجوانی روی قلبم مونده.

میخواستم درباره ی چیزهایی که باعث رنجش من میشد صحبت کنم تا حداقل شما مثل مادر من مرتکب این اشتباهات نشید...

اولین اشتباه اینه که به بچه درباره ی پدر و نامادریش حرفهای بد بزنید .مامان من برای اینکه تقصیر هارو گردن پدرم بندازه همون چند روزی که پیش هم بودیم حسابی بد پدرم رو می‌گفت. دوستان به این فکر کنید که این بچه قراره بره و دوباره با همون پدر زندگی کنه واین براش عذابه که از پدر براش دیو درست کنین .

یکی هم این هست که مادرم توی همون دو روزی که پیشم بود اونقدر بهم محبت میکرد و برام خرید میکرد وقتی می‌خواست بره با این که بچه بودم قلبم فشرده میشد از ناراحتی .مثل این میمونه کسی رو که تو جهنم زندگی می‌کنه رو ببری بهشت و حسابی بهش برسی و دوباره بفرستیش توی همون جهنم قبلی .

خواهش میکنم شما هم از تجربیاتتون بگین شاید بدرد کسی خورد.دوستانی هم که بچه طلاق بودن بگید که چه چیزهایی براتون دردآور بود .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قشنگ گفتی 

انشالله ک هیچ بچه ای از پدر و مادرش جدا نشه

اما راجب خودت عزیزم

همسن خودمی و منم دو تا بچه دارم

تو این سن یه جورایی آدم دنیاش عوض میشه

خیلی چیزایی ک قبلا واس به دست آوردنش از جونش مایه میذاشت‌..الان دیگه براش بی اهمیت میشه

ازت میخوام این قدرتو داشته باشی گذشته رو فراموش کنی

آینده ی زیباتو 

با فک کردن به گذشته داغون نکن

به بچه های گلت فک کن ک اگه یه مادر قوی داشته باشن 

چقدر توی آینده شون اثر میزاره

از ته دلت بخند عزیزم

این سختیا آزمون تو بوده

وگرنه هر لحظه خدا کنارت بوده💕

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍