2777
2789
عنوان

چرا دلتنگش شدم

112 بازدید | 10 پست

بچه ها سلام صبحتون بخیررررر یک هفتس بایک حجم شدید از دلتنگی روبرومیشم آخه جالبش اینه کات ما باخیانت اون بادعوا وباسروصدابود من خودم از زندگیم انداختمش بیرون اول متنفربودم بعد خنثی وکم کم بازدلتنگی شد برام عجیبه 

سر خودتو با یه جیزی گرم کن مثل ورزش

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبیش اینه عزیزم ک من ۸صبح تا۵بعدازظهر سرکارم وقتی هم میام خونه خسته ام ولی یکسره دلتنگش میشم😔

به نظر من کار با علاقه و شوق برای انجام کاری فرق داره مثلا من خیلی خیاطی دوست دارم وقتی میشینم پاش هر چی غم و غصه و هر چی هست یادم می ره 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
طبیعیه ادم هر چیزی بخواد از دست بده یه دوره سوگواری داره سعی کن دلتنگیه باعث نشه تصمیم اشتباه بگیری

یک هفته میخام بهش پیام بدم سرخودمو گرم میکنم آخه مادرشم  یک ماهی هست فوت شده میخام پیام تسلیت بدم هی جلوی خودمو میگیرم ...چندروز پیش اتفاقی پشت چراغ دیدمش اون ندید 

یک هفته میخام بهش پیام بدم سرخودمو گرم میکنم آخه مادرشم  یک ماهی هست فوت شده میخام پیام تسلیت ب ...

حالا من نمیدونم خیانتش چی بوده و بینتون چی گذشته ولی عزیزم اگه دوست داشت خیانت نمیکرد تا زوده بگذر پشیمون نشی ادم گاهی پا رو دلش بزاره خوبه 

من ک وقتی ناراحت باشم هیچی بهم نمیچسبه

امتهان کن عزیزم ورزش گروهی مثل والیبال خیلی عالیه بهش فکر کن

حالا من نمیدونم خیانتش چی بوده و بینتون چی گذشته ولی عزیزم اگه دوست داشت خیانت نمیکرد تا زوده بگذر پ ...

خیانت بزرگی بهم کرد قبلا خیلی دوسم داشت من از خودم روندمش ودیگع