2777
2789

اسم مبالغه اسمی بر وزن فکر میکنم فعال و فعالت ( ت ای که آخرش گذاشتم ت عربی منظورمه تو عربی ) 

و برای ویژگی های و شغل هاست و ابزار فک کنم یادم نیست دقیق

مثلا   بسیار داننده که فکر بشه علام

برای شغل ها هم هست زراع مثلا که اینجا دیگه بسیار رو نمیاری اما برای اون ویژگی ها با بسیار معنی میکنی حتما باید کلمه بسیار. رو قید کنی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبر هم اون کلمه یا شبه جمله ای هست که مفهوم جمله رو میرسونه قابل حذف نیست و اعرابش مرفوع هست حالا اعرابش میتونه ظاهرا مرفوع باشه یا محلا

اعراب ظاهری میتونه اُ آخر باشه یا ان تو مثنی یا ون توی جمع اتُ تو جمع مونث

انواع خبر هم خبر مفرد که میتونه فعل باشه یا جارو مجرور و...

بچه ها بخونید ببینید درست گفتم اینا مال ۸ و ۹ سال پیشه یادمه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

اسم فاعل و مفعول که هم وزن فاعل و مفعوله مثل کافر که بر وزن فاعل و منصور که بر وزن مفعوله.اسم مبالغه هم بر وزن فعال و فعاله مثل علامه که بر وزن فعاله،خبر هم که بعداز مبتدا میاد و مرفوعه جمله رو کامل میکنه

خبر و مبتدا 

خبر اون فعل یا جار و مجبور خلاصه هر چیزی میتونه باشه که بعد پیدا کردن مبتدا میتونی راحت پیداش کنی

اول مضاف الیه و اینجور چیزها رو جدا کن 

ببین فعلی که جلو تر از بقیه می بینی اون میشه خبر ممکنه جار و مجرور هم باشه که البته فعل الویت داره باید بشینی یه چندتا بررسی کنی دستت بیاد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خب باید بگی اون که م میزاری از مزید مضارع ساخته میشه 

عو مال خیلی سال پیشه همینا رو فقط یادمه

شما یازدهمی؟ کمکش کن جزوه ای چیزی داری اگه

در ضمن خود نقش فاعل و مفعول رو میتونی از رو ترجمه پیدا کنی  

از طرفی یکیشون منصوب بود یکی مرفوع بود  یادم نیست

بزن گوگل ببین 

عو مال خیلی سال پیشه همینا رو فقط یادمه شما یازدهمی؟ کمکش کن جزوه ای چیزی داری اگه

دو ساعت تایپ کردم دستم خورد پایین همش پرید حسشم نی دیگه 

الان عکس جزوه میزارم ولی خب خطم خوب نی 🤣🤣🤣

دو ساعت تایپ کردم دستم خورد پایین همش پرید حسشم نی دیگه  الان عکس جزوه میزارم ولی خب خطم خوب ن ...

🤣🤣🤣🤣🤣

ارههه

اسی ترجمه و کلمات رو خوندی؟