2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم فاعل اسمیه که بر وزن فاعل هستش یا اینکه مُ اولش هستش و حرف سومش از حروف اصلی  اِ داره 

مثلا کاتب = بر وزن فاعل

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اسم فاعل اسمیه که بر وزن فاعل هستش یا اینکه مُ اولش هستش و حرف سومش از حروف اصلی  اِ داره  ...

حرف یکی مونده به اخر

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اسم مفعول بر وزن مفعول هستش یا اینکه اولش مُ داره و حرف یکی مونده به آخر اَ داره

تا اونجا که یادمه میگم اینا واسه ۸ سال پیشمه

اسم فاعل ثلاثی مجرد بر وزن فاعل و مزید بر وزن مُفعِل هست

اسم مفعول هم تو مجرد بر وزن مفعول و تو مزید بر وزن مُفعَل هست

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

اسم فاعل و مفعول رو هم میتونی از وزنش تشخیص بدی هم یه ساختار داره مُ + عین فعلت یا فتحه میگیره یا کسره تو اسم فاعِل ببین مُ + عین الفعلت  (  ِ  ) میگیره تو مَفعول هم مُ + عین الفعلت (  َ  ) میگیره