2777
2789
عنوان

حستون نسبت به بچه خواهرشوهر چیه

352 بازدید | 22 پست

خیلی دوست دارم بدونم میخوام بدونم چند نفر مثل منن 

اصلا چشم دیدنشون رو ندارم چون هم خیلی شیطونن وقتی میخوان بیان خونمونو کن فیکون میکنن هم اینکه بد دهنن ۶ساله و ۴ساله ان هرکاری میکنم نمیتونم دوسشون داشته باشم

شما چجوری هستین؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خیلی شیطونن خییییلی خیییییلی ولی خب چون خودم تو بچگی داییم و زندایم برام معنای خوبی داشتن ، دوست دارم براشون مهربون باشم و برا اونا هم دایی معنی خوبی داشته باشه

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

من یه دونه دارم اسمش نفس و واقعا هم نفسِ خیلی خواستنی و شیرینِ خیلی دوسش دارم 

من کلا رو خونم حساس نیستم حتی اگه بهم بریزه و کن فیکون هم بسه فدای سر بچه ها بالاخره جمع میشه اتفاقا من خیلی هم با بچه ها بازی میکنم 

ندارم خاهر شوهر ک حسمو بگم 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

چقدر همه دوست دارن بچه های خواهرشوهرشونو😂

پس من زیادی حساسم

شاید چون شوهرم خیلی قربون صدقشون میره حسودیم میشه😐

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

بچه نیستن

یکیشون داره ۳۰ سالش میشه و قبلا خواستگار خواهرم بود

اون یکی هم ۲۰ سالشه 

دوسشون دارم . بچه های خوبین

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه نیستن یکیشون داره ۳۰ سالش میشه و قبلا خواستگار خواهرم بود اون یکی هم ۲۰ سالشه  دوسشون دا ...

شاید بزرگ شن دوسشون داشته باشم🙄