2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم که ....❤🥲

408 بازدید | 40 پست

دلم میخواست یه خواهر همسن خودم داشتم

یکی که سرمو بزارم روی پاهاش و براش حرف بزنم و بغلش کنم

دلم میخواست یه اجی داشتم که اخر شب تو اتاق باهم بودیم و من میگفتم و اون میشنید  ولی من هیچ خواهری ندارم...

هرشب تو اتاق تاریکم خودمو بغل میکنم و با خودم حرف میزنم  

خودم هم صحبت خودم شدم و خودم رو دلدادری میدم

من تو خانواده پر جمعیتی بزرگ شدم ، ولی تنهام هیچکس نیست که همسن من باشه ، من نه دختر خاله و دایی و دختر عمه و عمو همسن ندارم

خیلی از ادما یکی رو تو خانوادشون دارن ک همسنش باشه ، رفیقش باشه ، جای خواهرش باشه

ولی من هیچکس رو ندارم 

هرچقدرم رفیق داشته باشی ولی نمیشه هم خون خودت

خلاصه ک من خودم ، خودمو بغل میکنم و خودم برا خودم شادی میکنم و خودم غصه خودمو میخورم 

من خیلی خودم رو دوست دارم ، عمیقا خودمو دوست دارم

❤🥲

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اخی😔💋

قربونت برم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سلام منم ندارم

خواهرمم دو سال ازم کوچکتره تقریبا ، سنمون نزدیکه ولی خب اینجوریام ک میگی نیست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من خواهر دارم فقط از هم دوریم 😥😥

ایندفعه امضام بلنده هرسری کوتاه مینویسم 🤌😅.همونجور که از اسم کاربریم مشخصه من ملکه۷۰ سابقم. درخواست تعلیق داده بودم بعد برای برگشت هرچی پیام دادم برنگشت مجبور شدم یه اکانت دیگه بزنم. از تاریخ۳ دی تا ۲۰ دی نبودم خدایی برای دوستام و سایت دلم تنگ شده بود 😥😘❤.تنها باش ولی رو نیمکت ذخیره نباش ☁️🍓.با افتخار یه دختر تورکم. تورک تبریز ✌😊شهر تبریز است جان قربان جانان میکند، سرمه چشم از غبار کفش مهمان میکند. 
با سلام منم ندارم خواهرمم دو سال ازم کوچکتره تقریبا ، سنمون نزدیکه ولی خب اینجوریام ک میگی نیست

وای تووو😂😂😂

ولی باز خوبه ، خاله و مامانم رو میبینم میگم خیلی شما دوتا خوشبختید

من خواهر دارم گفت حالا ک شوهر نمیکنی اتاق دیگ مال منه و من پرت شدم پذیرایی  خواستم بگم چنین چی ...

با اوناش قبوله😂

دوتا داداش دارم زندگی برام نزاشتن اینا ک چیزی نیس😂

وای تووو😂😂😂 ولی باز خوبه ، خاله و مامانم رو میبینم میگم خیلی شما دوتا خوشبختید

بله منننممم 😂😂😂

خخخ چه خوب انشاءالله همیشه صمیمیت موج بزنه

ببین من حتی دوست هم ندارم 😁

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥