2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم که ....❤🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 40 پست
خواهرم همچین چیزی یهو رد میشه میزنه تو سرت 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣توام تلافی کن قربونت برم 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
وای نگو که همین چندوقت پیش داغی به دلم گذاشت که نگو و نپرس 

عزیزممم 🤣🤣🤣

در کنار خوبیاش ضررهایی هم داره🤣🤣🤣🤣

توصیه میکنم سرش تلافی کن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂 جون جون هعی بابا ، رفیق هم یه حدی داره

🤭🤭🤭🤭

آره خب 

چه بگویم

منم دوس داشتم دختر خاله اینا داشتم

ولی دختر خاله ک هیچ ، خاله هم ندارم 😂😂😂😂🤣🤣🤣

با خانواده پدری کلا قطع ارتباطیم از حتی وقتی من نبودم

دایی میمونه ، ک بزرگترین بچشون ۶ سال از من کوچیکتره ک اونم پسرههههههه ، بچه های داییام همه پسرن 😂😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

منم ندارم چه میشه کرد

جدی 

هعی بابا  چکنیم   

ما خدارو داریم

منم قبلا یبار به بابام گفتم کاش یه خواهر همسن خودم داشتم که همدمم میشد

خواهر خییییلی خوووبه ، خییییلی وجودش با ارزشه ، مخصوصا اگ همسن خودت باشه 

🤭🤭🤭🤭 آره خب  چه بگویم منم دوس داشتم دختر خاله اینا داشتم ولی دختر خاله ک هیچ ، خاله ...

🤣🤣🤣🤣🤣 ای بمیرم برا تووو

تووو خیییلی دیگ خدایی مظلوم واقع شدی ، حالا من دارم زیادن ولی بچه هاشون همسن منن🤣

منم همیشه دوست داشتم یه خواهر داشته باشم  مامانم میگه اگر خواهر داشتی شبونه سرش رو میبریدی😐

نه بابا ، اونجوری ام نیست ، همه خواهر برادریا جنگ و دعوا دارن ، عشق و محبتم دارن

ولی من بزرگترین حسرت زندگیم داشتن خواهره

بخاطر وجووش شکرخدا میگن خدا هرکیو دوس داره بهش خواهر میده

فدات بشم 

ایندفعه امضام بلنده هرسری کوتاه مینویسم 🤌😅.همونجور که از اسم کاربریم مشخصه من ملکه۷۰ سابقم. درخواست تعلیق داده بودم بعد برای برگشت هرچی پیام دادم برنگشت مجبور شدم یه اکانت دیگه بزنم. از تاریخ۳ دی تا ۲۰ دی نبودم خدایی برای دوستام و سایت دلم تنگ شده بود 😥😘❤.تنها باش ولی رو نیمکت ذخیره نباش ☁️🍓.با افتخار یه دختر تورکم. تورک تبریز ✌😊شهر تبریز است جان قربان جانان میکند، سرمه چشم از غبار کفش مهمان میکند. 
فدات بشم 

❤❤عزیزی

🤣🤣🤣🤣🤣 ای بمیرم برا تووو تووو خیییلی دیگ خدایی مظلوم واقع شدی ، حالا من دارم زیادن ولی بچه هاشو ...

😂😂😂😂😂😂 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥