2789

تورو خدا دعاکنید امام زمان بیان خواهش میکنم دعا کنید بخدا دیگه هممون داریم میفهمم چاره ی کار فقط و فقط امام زمانن بخدا که دیگه هیچ راهی نیست 

همه چی به ما بستگی داره بیاید ذره ذره کاری بکنیم خدا بهمون رحم بکنه اماممونو به ما برسونن 

حتی یه لیوان آب دست کسی میدیم به نیت ظهور امام زمان باشه تورو خدا 🥺 

الهم عجل لولیک الفرج ❤️

الهی آمین 

اللهم عجل لولیک الفرج 

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وعده ظهور!ترفند تمامی ادیان برای اینکه راحت هر غلطی که میخوان بکنن و مردم رو با وعده ظهور و رسیدن احتمالی به ارامش اروم کنن!!!!من نه کاری به ظهور خیالی منجی دارم نه چیزی که از دستم برنمیاد !شما به این اعتقاد داری و اعتقاد هرکسی برای خودش مقدسه

ولی تنها چیزی که میدونم اینه که در طول زندگی باید روی رشد شخصیت و درجه روحیم کار کنم چه منجی باشه چه نباشه بعد از مرگ درجه روحیمونه که مارو بالا میبره،

پس هرآنچه که هست هرآنچه نیست انسانیت فقط یه چیزه و قطعا هست

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم