2777
2789
عنوان

امیدواری به درگاه خداوند کریم

80 بازدید | 4 پست

نگاه به اطرافت که میکنی می بینی نسبت به خیلی ها تو فقیرتری،

نگاه میکنی فلانی ماشین شاسی بلند داره تو نداری

نگاه میکنی فلانی خونه که نه قصر داره تو نداری

نگاه میکنی فلانی شغل مناسب داره تو نداری

نگاه میکنی فلانی زندگی مرفع داره تو نداری

نگاه میکنی فلانی هیچ چیز کم نداره اما تو برای بچه هات هم نون نداری

نگاه میکنی پس افتادی، خجالت زده شده ای در مقابل این و اون برای دست درازیهات، شرمساری در مقابل توقعات بسیار کم خانواده ات، حتی خرج دکتری، حتی..........!

اما نباید ناامید شد چون گنج واقعی جای دیگه ای نهفته است. گنجی که همه گنج های دنیویی را می بلعد، چیزی که دارایهای تمام دنیا در مقابلش سهل است، اون چیزی نیست جز، "امیدواری به درگاه خداوند کریم و بس" 

از خداوند کریم میخواهم جواب امیدواری هایتان را بدهد🙏

خدایا نذار از درگاهت ناامید بشم

یه دری ب رومون باز کن

چن وقت دیگه دخترم بدنیا میاد و من هنوز هیچی نتونستم بخرم براش 

قسط وامهام عقب افتاده

بدیهیام رو پرداخت نکردم

تو حسابم هزارتمن ندارم

خدایا لطفا کمکمون کن

من هنووز بهت امید دارم

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم زمان پایان دادن به شعارها رسیده 

چون در واقعیت شما الان پول نداشته باشی نه سلامت جسمی داری نه روانی 

و بارها هم گفته شده فقر از هر دری بیاد ایمان از در دیگه بیرون میره

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

دور ورم میبینم خیلیا پولدار همه چی دارن ولی یچیزی ندارن اونم آرامشه  آرامش داشتن خیلی می‌ارزه ب داشتن اینا 

خداروشکر خدام یجوری روزی میده ک ادن محتاج بندهای دیگش نمیشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖