2777
2789

عزیزای دل سلااام 

لطفا نظر بدین چه کرمپودری بگیرم در رنج قیمت 200تا 300

پوستم گندمیه و مختلط

شنیدم کالیستا خوبه ولی نمیدونم چی بگیرم 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

بی بی کرم هم بد نیست

سعی کن موشش سبک بگیری

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی کرم هم بد نیست سعی کن موشش سبک بگیری

بی بی کرم بهتر از کرمپودره؟ 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

@masoomehh سلام مهربون.

چون شما بهتر میدونید گفتم تگتون کنم که به دوستمون کمک کنید.

ممنونمم قشنگم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
من همیشه کالیستا میزنم شماره ۲   عالیه

عه چه قیمتی هست گلم؟ 

دوست دارم روشنتر به نظر بیام 

هرچی کرمپودر گرفتم خیلی رنگ پوستم بد میشه 

من سی سی فارماسی میزنم راضیم سبکه

سی سی کرم؟ 

پوشانندگیش و موندگاریش چجوریه عزیزم؟ 

بی بی کرم بهتر از کرمپودره؟ 

من واسم کادو گرفته بودن استفاده کردم بد نبود

کرمپودر تا بحال مصرف نکردگ

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!
@masoomehh   سلام مهربون. چون شما بهتر میدونید گفتم تگتون کنم که به دوستمون کمک کنید. ممنون ...

مرسی عزیزم 

من واسم کادو گرفته بودن استفاده کردم بد نبود کرمپودر تا بحال مصرف نکردگ

ااهان خب پس که اینطور 

من چون دوست دارم روی پوستم خوب بخوابه خیلی دودلم چی بگیرم

سی سی کرم؟  پوشانندگیش و موندگاریش چجوریه عزیزم؟

اره عزیزم.پوشانندگیش خوبه موندگاریشم عالیه.بیشترچون سبکه و نمیماسه دوسش دارم بعداینکه ضدآفتاب و کانسیلرم تو ترکیباتش داره

مرسی عزیزم  

انشاءالله آنلاین بشن جواب میدن، خیلی خوب راهنمایی میکنند

کاری نکردم زیبا جان

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
اره عزیزم.پوشانندگیش خوبه موندگاریشم عالیه.بیشترچون سبکه و نمیماسه دوسش دارم بعداینکه ضدآفتاب و کانس ...

اره همینکه نمیماسه خوبه پس 

چون میخوام مثلا در حد چهار ساعت اینا روی پوستم باشه دوست دارم یچیزی باشه که تا اخر مهمونی خوب باشهههه😂