2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بالاتنه چاق پایین تنه لاغر الان که 90 کیلوم پایین تنم پره اما بالاتنه بازو شکم....بسیار چاق من چیکار کنم فقط بالاتنم لاغر شه چهار ماهه میرم بدنسازی یه کیلو کم نکردم

پسرام یعنی خود خوشبختی
عزیزم من بالاتنه چاق پایین تنه لاغر الان که 90 کیلوم پایین تنم پره اما بالاتنه بازو شکم....بسیار چاق ...

عزیزم ما تو ایتا گروه زدیم مربی اونجا پاسخ میدن اگر دوست دارین بیاین

کسی درخواست دوستی نده

سلام اقای خسرو من ایتا ندارم اونجا سوالاتمو ازتون بپرسم.امکانش هست اینجا درخواست بدم بهتون؟

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

سلام وقتتون بخیر، از دوستان نی نی سایت پرسیدم اینجا کسی مربی هست شمارو معرفی کردن، یه چندتا سوال کوچیک داشتم ببخشید اگه توضیحاتم یکم طولانیه، من خیلی لاغرم یعنی بعد از ارتودنسی لاغرتر هم شدم۳۵ بودم با قد ۱۵۸، که با بدنسازی و تغذیه به ۴۲ رسیدم، بعدش که سرکار رفتم نتونستم ادامه بدم الان وزنم به ۳۹رسیده، میخوام حداقل به ۵٠ برسم اما مشکلم اینه خیلی اشتها ندارم و کالری دریافتیم انقد زیاد نیس که راحت وزن اضافه کنم، اگه بخوام برای افزایش کاالری دریافتی روزانه ام مکمل مصرف کنم در کنار ورزش و تغدیه، شما چه مکملی پیشنهاد میذید که مناسب باشه؟! چندجا دیدم گفته بودن گینر خوبه ولی یجا هم گفته بودن گینر بجای عضله بیشتر حجمی ک میده چربی هست. و اینکه اصلا نمیدونم از کجا مکمل اصل سفارش بدم. یه دنیا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.