2777
2789

شماچه نظری دارید؟؟؟

نظرمن این هست که👇

میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو نداره...☹️

میگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که  حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..😐   

برای کسی وقت بزارید که براتون وقت میزاره

برای کسی بمیرید که براتون تب کنه🤷🏻‍♀️

این مثل درستی است.

ارزشمندی خودتون رو در هر شرایطی حفظ کنید

بدونید اگر در رابطه ای باشید که برای طرف مقابلتون مهم نیستید☝️👈، فقط وقتتون رو تلف کردید

چون اون هیچ آینده ای رو برای این رابطه متصور نیست

ملاک تشخیص اش هم وقت گذاشتنه🕰

صرف وقت و زمان برای یک رابطه، سنگ محک اینه که اون آدم شمارو دوست داره و میخواد با شما ادامه بده👇

نه اینکه از رو شیکم سیری رفتار کنه و عین خیالش نباشه😐

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هییییچ احدی حتی خانواده حتی پدر مادر بیشتر از بلیطشون بها ندین خیلی زود ب وسی اعتماد نکنین حرفای دلتونو ب کسی نگین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
قدر همه چیزو تا وقتیکه هست بدون

دقیقا

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.