2777
2789
عنوان

مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده👌؟؟؟؟؟؟🚶🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 67 پست
زندگی صبر و انعطاف پذیری تو شرایط سخت بهم یاد داد..

صبر چیزی که خیلیهامون نداریم

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با هیچ کس صمیمی نشو

نذار هیچ کس هم همه چیز رو در موردت بدونه 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

هر چیزی از هر کسی بر میاد

همه ی صدتو برای یکی نزار ادما از سیل بدشون میاد ولی از بارون نم نم نه 

مراقب حرف زدنم باشم حرفا خیلی تاثیر دارن 

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

مهمترین؟ هیچ انسانی کامل نیست

درسته

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

به هیچکس اعتماد نکن !

عاااااااااااااالی وصحیح

هیچ چیزییی بهتر از مهربونی نیست

البته به جاش

و اینکه ادما‌ رو زیاد برای خودمون‌مهم نکنیم صرفا یه کاری و بکنیم و بگذریم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
یه طرفه عاشق نشین

مگه دسته خودمونه💔

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

به هیچکس اعتماد نکن هیچکس دوست تو نیست

راز دلتو به هیچکس نگو حتی عزیزترین فرد زندگیت 

اهداف و آرزو هات رو به کسی نگو تا وقتی بهشون نرسیدی

به خانوادت احترام بزار و بهشون عشق بورز 

به دیدار کسایی که دوستشون داری برو و براشون هدیه بخر وقتی که از دنیا برن دیگه گل خریدن فایده ای نداره 

خسیس نباش و خواهان بهترین ها باش 

آه،  نه ،  🥲💔🥀

درسته گفته

به خودت عشق و احترام بده تا بقیه متقابلا این حس رو بهت بدن 

تو دل ترس هات برو. با تکرار حس خیلی خوبی میگیری که از پسش بر اومدی و به توانایی هات اضافه شده 

اعتماد به نفست رو هر بار و هر بار بیشتر کن  

خودت رو قضاوت نکن، بقیه رو قضاوت نکن

به خودت خیلی خیلی اهمیت بده 

سیاست رابطه بلد باش 

مستقل باش چه از نظر شخصیتی ، چه از نظر مالی

آدمای سمی رو حذف کن از زندگیت