2777
2789
عنوان

مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده👌؟؟؟؟؟؟🚶🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 67 پست
[QUOTE=324104452]مرسی عزیزم  عشقه ی طرفه همش درده همششششش[/QUOT شکسته شدن جسم وروح هست.بهش فکر ...

امیدوارم بتونم دیگه خسته شدم هزار تا بیماری گرفتم از فکرو خیال و اخرم میاد بهم میگه تو ضعیفی

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

امیدوارم بتونم دیگه خسته شدم هزار تا بیماری گرفتم از فکرو خیال و اخرم میاد بهم میگه تو ضعیفی

صبرکن تاپیداشودگوهرشناس قابلی

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه صبرچی میشه ؟من ازصبرپیرشدم صبرتاکی آیاصبربی نتیجه؟

صبر فقط به این معنی نیست که منتظر بمونی تا مشکل حل شه

صبر یعنی در مقابل تمام احساساتی که بهت هجوم میارن کنترل خودت رو از دست ندی .. 

خشم .. غم .. درد ..البته که همه گاهی کنترلشون رو از دست میدن .. ولی آدمای صبور آرامش عجیبی پیدا میکنن

نتیجه صبر هیچ وقت باخت نیست

درد کشیدن دست تو نیست ولی رنج کشیدن اختیاریه

بالا پایین دنیا دست تو نیست .. ولی نوع نگاهت به اون بالا پایینا دست توئه ..

خدابهت بحق شهدای کربلا صبر بده. فرشته بهت داده پشیمون شده فرشتشو پس گرفته

اره عزیزم واقعا هم فرشته بود آروم بود گریه زیاد نمیکرد

اینقد خوشگل و هیکلی بود انگار خدا سر فرصت آفریده بودتش

بهش فکر نمیکنم وگرنه تحمل نمیتونم دارم خودمو کنترول میکنم

صبر فقط به این معنی نیست که منتظر بمونی تا مشکل حل شه صبر یعنی در مقابل تمام احساساتی که بهت هجوم م ...

ممنونم که جوابمودادی ولی خواهربدجوری گیرکردم نمیدونم دردمی کشم نمیدونم رنج میکشم اینومیدونم دیگه دارم حلاک میشم

ممنونم که جوابمودادی ولی خواهربدجوری گیرکردم نمیدونم دردمی کشم نمیدونم رنج میکشم اینومیدونم دیگه دار ...

کاری نکردم عزیز

نمی‌دونم مشکلت چیه .. ولی هیچ مشکلی بی حکمت نیست

ربطی به اعتقاداتت هم نداره

مسلمون مسیحی یهودی بی دین بی خدا

هر چی که باشی ، مشکلاتت دلیل دارن

اگه سرت درد بگیره بدنت داره بهت میگه اب کم خوردی استراحت نکردی عصبی شدی و ..

اگه موهات بریزه بدنت داره بهت میگه استرس داری غذات خوب نیست و ..

اگه آدما خیلی میرن روی اعصابت دنیا داره بهت میگه صبور نیستی 

رنج انقدر تکرار میشه که یاد بگیری

انقدر آدمارو میندازه به جونت که یاد بگیری کجا و به کی اهمیت بدی

و کی و کجا بی محلی کنی و رد شی

کجا جدی بگیری کجا شل کنی

چطور عصبانی نشی و ..

همه چیز دلیل داره عزیز خواهر