2777
2789
عنوان

کسایی ک سگ دارن بیان😍☺

167 بازدید | 11 پست

بچها کی باید واکسن بزنه و هزینه واکسناش هرکدوم چقدره؟ چن بار در روز ببخشید پی پی میکنه؟ میشه یادش بدیم تو باغچه دسشویی کنه؟ کلن یکم در موردش توضیح بدین. مرسی😘😘😘

من داداشم‌و ی بار بیشتر واکسن نزدم ؛ خودشم آموزش دیده‌س فقط هار میشه بعضی وقتا 

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارم ولی اومدم ببینم چه خبره ولی خداییش این سگای گندتون رو که ترسناکن بیرون نیارین من اون سری  یه سگ بود   اندازه خرس از خونه فرار کرده بود فقط حس میکردم کارم تمومه خداروشکر طوری نشد

ما سگ گله و نگهبان داشتیم در مزرعه . فقط در مزرعه نه شهر . انواع بیماری ها داره و کراهت شد برای نگهداری در خانه . البته خودم هم خیلی دوست دارم . اما به خاطر نجس بودش دست نمی زنم بهش . مگر مریض می شد اون هم با دستکش مخصوص

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
خوب شد گفتید. پس نمیخرم اصلا.

امامان همشون احیوانات خانگی داشتن . اگر خواستی سرچ کن . و خود امامان هم سفارش کردن به نگه داشتن بعضی از حیوانات . البته در صورت اذیت نشدن همسایه و نگه داری درست حیوان

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
گربه خوبه بنظرتون؟

بله . پیامبر گربه ی داشته به نام معزا . سرچ کنید لطفا

#‍ آگاهی رمز پیروزی ست.

امامان همشون احیوانات خانگی داشتن . اگر خواستی سرچ کن . و خود امامان هم سفارش کردن به نگه داشتن بعضی ...

خونه ۱۴۰۰ سال پیش رو با قوطی های الان مقایسه می کنید؟!!!! فقط برای کارای دل مون یاد تقلید از اماما می افتیم برای کارایی که مخالف دله خیر!!

یه بنده خدایی ۸۰ سال پیش توی شهر خونه اش ۶۰۰ متر بود چند مدل حیوون داشت ...ولی تو هیچ کدوم از اتاقا و تخت و پای سفره و رو مبل حیوونی نمیدی... همه شون تو آخور تو حیاط پشتی بودن!!!!

خونه ۱۴۰۰ سال پیش رو با قوطی های الان مقایسه می کنید؟!!!! فقط برای کارای دل مون یاد تقلید از اماما م ...

کسانی که خانه ی ویلایی و یا حیاط دار . یا بالکن دار دارن می تونند نگه داری کنند البته در صورت عدم مزاحمت برای همسایه و رعایت حقوق حیوان