2777
2789
عنوان

اختلاف بین من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو روز خواستگاری و قبلترش چشاتو نیاوردی بودی؟

حالا خوبه ۱۰ سالم قبلش دوس بودیم نکبت

آدم ها ساعت شنے نیستند ڪہ سروتهشان ڪنے دوباره از اول شروع شوند آدم ها گاهے تمام میشوند، گاهے فقط با یڪ حرف…
آخه دعوا نکردیم میگفت دوسنتدارم دیگ تو درکم نمیکنی میگفت فک نکن بعد تو همینجوری میمونم میرم ازدواج م ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن بعضی مردا همین جورن من ب عشقم گفتم منو دوس داری گفت اره خیلی اما اگه هم بری زیاد مهم نیست گفتم باشع میرم یه دعوایی راه انداخت ک نگو میگفت چرا من گفتم تو میخوای بری اماده رفتن بودی اصلا فاز مردا چیه نمیدونم بخدا

💜🧡❤💛💖🖤💓

عزیزم خودتو ناراحت نکن بعضی مردا همین جورن من ب عشقم گفتم منو دوس داری گفت اره خیلی اما اگه هم بری ز ...

من دیگ‌واقعا کم اوردم پدرمم تازه از دست دادم خیلی این حرفاش برام سنگین تموم شد 

من دیگ‌واقعا کم اوردم پدرمم تازه از دست دادم خیلی این حرفاش برام سنگین تموم شد 

الهی عزیزم خودتو ناراحت نکن بجای این غصه خوردن بیشتر بهش نزدیک شو محبت کن مهربونتر باش 

💜🧡❤💛💖🖤💓

میگه بعد زایمان زشت شدی    

واقعا که 

بگو توهم بعد زایمان من پیر شدی

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
دوستان بعدشم معذرت خواهی نکرد ب نظرتون من چی بگم بهش 

ولش کن بابا جو گرفتتش،فردا به غلط کردن می افته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
حالا خوبه ۱۰ سالم قبلش دوس بودیم نکبت

واقعا ده سال دوست بودین؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان بعدشم معذرت خواهی نکرد ب نظرتون من چی بگم بهش 

برو با مهربونی بگو عزیزم دلم شکوندی این حرفا چی بود زدی هم من ناراحت شدم هم نی نی مون این روزا دوست دارم بیشتر کنارم باشی 

💜🧡❤💛💖🖤💓