2777
2789
عنوان

اختلاف بین من و شوهرم

666 بازدید | 61 پست

دوستان بین منو شوهرم شکر آب شده قبلا هم گاهی اوقات دعوا میکردیم امروز یهو بدون دعوا برگشته بهم میگه دیگ دوستندارم اخلاقت خوب نیس خستم کردی منم باردارم خیلی گریه کردم خیلی ناراحتم ب نظرتون چ اتفاقی افتاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه از اخلاقت ایراد گرفته مال من یهو شروع کرد از هیکل و قیافم ایراد گرفت اونو که‌نمیشه سریع تغییر بدم خیلی دلم‌شکست  

آدم ها ساعت شنے نیستند ڪہ سروتهشان ڪنے دوباره از اول شروع شوند آدم ها گاهے تمام میشوند، گاهے فقط با یڪ حرف…

شاید یکی بدت رو بهش گفته،یا شاید یه بی توجهی چیزی کردی،احساس کرده دیگه دوستش نداری

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

مگه دیوونه شده شوهر! الکی میگه یا دعوا کردی ؟

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
باز خوبه از اخلاقت ایراد گرفته مال من یهو شروع کرد از هیکل و قیافم ایراد گرفت اونو که‌نمیشه سریع تغی ...

بگو روز خواستگاری و قبلترش چشاتو نیاوردی بودی؟

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

وا عجب حرفی شاید خیلی سر به سرش گذاشتی 

من سر بچه اولم شوهرمو تو بارداری خل کردم حرفی نزد 

سر دومی ی بار دعوای بدی داشتیم داشتم به حساب قهر میرفتم نه جلومو گرفت نه چیزی فقط گفت برو به درک بهتر 

منم خیلی ناراحت شدم 2 شب برنگشتم خونه 

ولی خدایش تو بارداری بخصوص ماه های اول بخاطر تغییر هورمونی آدم خیلی خل میشه ببخشید البته 

قطعا یهویی نبوده این دیوار ذره ذره خراب شده شماالان متوجه شدی چون هیچ مردی یهو همچین حرفی نمیزنه،ما که شمارو ندیدیم خودتون کلاهتونو قاضی کنید شاید زیاد غر میزنین،زیاد داد میزنین نمیدونم زیاد عصبانی میشین به هر حال یه چیزایی شده که شما بهتر میدونین