2777
2789

من فارغ التحصیلم و پشت کنکوری

طبیعتا برای یه پشت کنکوری از طرف خانواده فشار زیادی وجود داره 

من هر سال در س خوندم ولی به علت هیجانی رفتار کردنم توی هر زمینه ای ،ماه های اول در حد مرگ خوندم ماهای آخر شل کردم و نتیجه نگرفتم 

اما بابام گاهی میگه که تو اصلا درس نمیخونی یا یه سری حرفای ناامید کننده

برای مثال گاهی میگه بابا شاید اصن برا این کار ساخته نشدی میخوای اصن دیگه نخون برو دنبال کار و یه سری حرفای دیگه 

زابطم با بابام خیلی خوبه خیلیییی خوبه بابام خیلییی هوامو داره نمیذاره کسی از گل کمتر بهم بگه ولی خب همه ما گاهی از سر ناآگاهی یه حرفایی می‌زنیم که باعث رنجش بقیه میشه دیگه

امروز از فضای اتاقم خسته بودم داشتم توی هال پشت میز ناهار. خوری درس میخوندم چون جز من و. بابام که هی در رفت و آمد بود کسی نبود توی خونه 

یهو اومد بغلم کرد بوسم کرد  گفت من ازت معذرت می‌خوام

گاهی با حرفام ناراحتت میکنم 

فک میکنم که تلاش نمیکنی و الکی خودتو خسته میکنی 

برات دعا میکنم امسال به اون رشته ای که دوست داری برسی 

بعد ناهار خواستم برم ظرفارو بشورم دیدم بابام پیشبند بسته دستکش پوشیده داره ظرف میشوره میگه تو برو خسته ای  بخواب اگه نمیخوای بخوابی بازم درس بخون  

آخه من قلبم اکلیلی نشه براش 

خیلی دوستت دارم آخه مرد   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین  نمیدونم پدر مادرا چی فکر میکنن من به شخصه فکر میکنم مادر پدرم فکر میکنن اگه عذر خواهی ک ...

من خودم گاهی مث مامان بابات فک میکنم 🙊 خیلی سختمه عذر خواهی کردن 

اینجوریه که وقتی از یکی عذر میخوام مامان بابام اشک شوق می‌ریزن🥴

خاطرع خوبی از درس نسبت به بابام ندارم یه بار کنکور دادم اونم روزانه رشته ای که میخواستم و قبول شدم که نزاشتش برم خیلی با منت گف تو هیچ گ.و.ه.ی نمیشی چرا؟چون جدا شده بودم سر افکنده شده بود رفتم پیام نور و همزمان کار کردم ولی میدونی فقط دل دل میکنم وکالت قبول شم و از خونش برم بگم من همون دختریم که اینطوری گفتی الان دیگ نمیخواد تو کنارش باشی ... هر چند الان کلی داره از کلاس بگیر تا کتاب خرجم کرد که به ارزوم برسم ولی چون دید چند برابر این پولو دارم خرجم کرد بخشیدمش ولی هییچ وقت از دلم نمیره حرفش

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷