2777
2789
عنوان

مسابقه داپ اسمش

236 بازدید | 29 پست

مسابقه داپ‌اسمش !

شرایط و تاریخ و پیج برگزار کننده در تصویر.

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

دابسمش🫤

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه

برای کی جالبه؟ راستش فقط برا خالی نبودن عریضه‌س! می‌خوام یه ذره فضا عوض شه! وگرنه من که دلم از همه چی و همه کس سیاه شده و برامم مهم نیست کی اول میشه و کی آخر !

امروز از صبح تا همین ده دقیقه قبل خواب بودم ! نه خواب هااا ، فقط حوصله نداشتم پاشم . گفتم پاشم اصلا چیکار کنم ؟

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
برای کی جالبه؟ راستش فقط برا خالی نبودن عریضه‌س! می‌خوام یه ذره فضا عوض شه! وگرنه من که دلم از همه چ ...

چرا سیاه؟

چرا بی حوصله؟ بهتره بی حوصله نباشین هیچی ارزش نداره

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
چرا سیاه؟ چرا بی حوصله؟ بهتره بی حوصله نباشین هیچی ارزش نداره

چرا هیچی ارزش نداره؟ اگه هیچی ارزش نداره پس چی ارزش داره؟ 

چرا هیچی ارزش نداره؟ اگه هیچی ارزش نداره پس چی ارزش داره؟ 

نمیدونم شاید چون ازبس هیچی نشده برامون دیگه مهم نیس

نمیدونم شاید چون ازبس هیچی نشده برامون دیگه مهم نیس

هیچی نشده؟! هیچی که خودش هیچیه! اگه کسی بخواد  هرچیزی رو از هیچی به یه چیز دیگه تبدیل کنه اول باید عزم و اراده داشته باشه. شیش ماهه جارو برقی رو باز کردم که درستش کنم! اما تو این شیش ماه درست نشده! یعنی در واقع هیچی نشده! چرا ؟! چون من باید درستش می‌کردم که نکردم!☺️

هیچی نشده؟! هیچی که خودش هیچیه! اگه کسی بخواد  هرچیزی رو از هیچی به یه چیز دیگه تبدیل کنه اول ب ...

بله درسته حق باشماست.🙃

چی بگم واقعا تلاشا بی نتیجه شده شایدم ما اونجور که باید نمیخوایم که بشه

بله درسته حق باشماست.🙃 چی بگم واقعا تلاشا بی نتیجه شده شایدم ما اونجور که باید نمیخوایم که بشه

آخ آخ ! اون ایموجی منو یاد یه کسی انداخت که آخر بی‌معرفتی بود! چون خودشم می‌دونست نمی‌تونه از من قابل اعتمادتر پیدا کنه ! اما یهو گذاشت و رفت! 

آخ آخ ! اون ایموجی منو یاد یه کسی انداخت که آخر بی‌معرفتی بود! چون خودشم می‌دونست نمی‌تونه از من قاب ...

چه تلخ متاسفم واقعا💔

چه تلخ متاسفم واقعا💔

ممنون ! تلخ که هست! اما گاهی وقتا آدما یه کارای عجیب غریبی می‌کنن که هیچ دلیلی نداره!☺️

ممنون ! تلخ که هست! اما گاهی وقتا آدما یه کارای عجیب غریبی می‌کنن که هیچ دلیلی نداره!☺️

درسته 

ایشالا دیگه این آدمای عجیب و اشتباه نیاد تو زندگیتون🙃

درسته  ایشالا دیگه این آدمای عجیب و اشتباه نیاد تو زندگیتون🙃

والا غیر رفتنش هیچیش عجیب نبود! اما چه چرا یه چیزیش عجیب بود ظاهرش!!