2777
2789
من که دیگه اصلا شوهرمو چک نمیکنم، هروقت چکشکردم گندش دراومد، دیگه اعصابم نمیکشه، به جهنم هر غلطی میک ...

نمیشه اخه من دلم طاقت نمیاره ...تادیروقت نمیاد خونه..کاش میتونستم ازش جدا شم وبرم 😢

عزیزم فقط مردها اینطوری نیستن من زن های شوهر دار زیادی رو دیدم که به شوهراشون خیانت میکنن خیانت اصلا ...

یه نمونش دایی خودم 

بنده خدا همه چیز داره ولی زنش خیانت میکنه چند ساله و اصلا هم به دایی من توجه نداره فقط پول رو میبینه 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط مردها اینطوری نیستن من زن های شوهر دار زیادی رو دیدم که به شوهراشون خیانت میکنن خیانت اصلا ...

مرد باوفا خیلیییی کمه ‌.قسمت منم یه هرزه شد که شب و روز تو دلم اشوب باشه که الان کجاست وداره چیکارمیکنه😔

دوستان یه سوال شماها چه جوری متوجه خیانت شوهراتون میشید و مطمئن میشید از خیانتش و آیا خیانتشون در حد ...

از چت شروع میشه ب رخت خواب میرسه.

بستگی داره کدوم مرحله مچشو بگیری

بعضی مردا زرنگن دوتا گوشی دارن

بعضیا وقیح ترن.گوشیشونو رمز میزارن اجازه نمیدن زنشون دست بزنه.همین مهمترین نشونه ی خیانته

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
دوستان یه سوال شماها چه جوری متوجه خیانت شوهراتون میشید و مطمئن میشید از خیانتش و آیا خیانتشون در حد ...

من که چتاشو تو تلگرام و واتساپ چک کردم دیدم در حد چتای بد همزمان با چند تا زن، خیلی هم گیر میداد که بیرون همو ببینن، به همشون میگفت زن دارم، ولی فک نکنم تا حالا با کسی رابطه...  نداشته، یا بهش پا ندادن یا خودش نخواسته،نمیدونم

من که چتاشو تو تلگرام و واتساپ چک کردم دیدم در حد چتای بد همزمان با چند تا زن، خیلی هم گیر میداد که ...

یعنی حواسش نبوده چتاشو پاک کنه ؟؟؟و اونوقت شما بهش گیر ندادین و بازخواستش نکردین؟؟؟ 

یعنی حواسش نبوده چتاشو پاک کنه ؟؟؟و اونوقت شما بهش گیر ندادین و بازخواستش نکردین؟؟؟ 

من تلگرامشو رو گوشی خودم نصب کردم و چتاشو قبل اینکه پاک کنه میخوندم، زیر بار نرفت حتی کار به جاهای باریک کشید و مامانش باهاش دعوا کرد قسم خورد چیزی نبوده، دوباره چند هفته بعد تو سطل زباله پیامکاش دیدم به یکی گیر داده قرار بذارن دوباره و همو ببینن، دختره فهمیده زن داره پیچوندش، رو گوشی خودش نشون دادم قسم میخوره هیچی نیس، دیوونم میکنه

دیگه انقدر مردا خیانتکار شدن که برای خانومام عادی شده..میمونن و میسازن اما من نمیتونم خیانتو ببخشم شرایط مالیم یه کمی اوکی شه حتما طلاق میگیرم چون نمیاونم یه عمر با استرس زندگی کنم

خودش اجازه داده گفته گوشیمو میتونی هر وقت خواستی چک کنی منم همه جاشو چک میکنم سطل زباله مخاطبا گالری قسمت سرچ گوگل و تلگرام و ایتا و روبیکا اینستاشم پاک کرد چون من ازش خواستم گفت ارامش تو مهمتره ..البته الان تلگرامو هم پاک کرده چون اونجا پیام داده بود زن صیغه ای میخواست که اتفاقی دیدم....قبلا اینطوری نبودم یعنی بهش خیلی اعتماد داشتم اما کم کم گند کاراش دراومد خودش برای اینکه منو اروم کنه رمز گوشیشو گفت منم گفتم دیگه هیچ وقت گوشیت نباید رمز داشته باشه...اگه از اول ازدواجمون گوشیش رمز نداشت خیلی زودترازاینا متوجه میشدم داره خیانت میکنه💔