2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا پدر بزرگتو حفظ کنه .. اینجوری که شما گفتی ما هم آرامش گرفتیم ازشون...

والا جوونی همین مثل پدربزرگش بیاد خواستگاری یه دختر میگن شرایط ازدواج نداره ماشینش چیه ماهی چقدر میگیره والا مذهبیا از همه بدترن و.... اونوقت کسی بهشون زن نمیداد

قبول کنید دخترا هم دیگه اینجور مردایی رو قبول ندارن وهمچین فرشته هایی در این عصر مظلوم ترین بودن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

مثل پدربزرگ من‌ الان خانومش نزدیک ۲۰ ساله مرده ولی تنها زندگی میکنه و عکس خانومش تو خونش کنار خودش هست 

با اون چادرش که بوشو میده دروغ نمیگم واقعیت رو میگم

خدا انشالله اون مرد ها و زن هایی که خیانت میکنن رو سر به راه کنه 

و عاقبت ما مجرد هارو هم بخیر کنه 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
خدا پدر بزرگتو حفظ کنه .. اینجوری که شما گفتی ما هم آرامش گرفتیم ازشون...

به رحمت خدا رفته گلم...واقعا اگر پیامبر بود من بهش ایمان میاوردم انقدر که خوب بود صبح نمازمیخوند میرفت سر زمین کشاورزی ظهر موقع اذان میومد وضو میگرفت میرفت مسجد نماز ظهر میخوند بعدمیومد ناهارشو میخورد دوباره میرفت کشاورزی و غروب با دست پر میومد ..تو خونه موقعی که قران میخوند منو صدامیزد بشینم باهاش بخونم یادش بخیر دیگه مثله اون مردی رو ندیدم سالهاست فوت شده 

مثل پدربزرگ من‌ الان خانومش نزدیک ۲۰ ساله مرده ولی تنها زندگی میکنه و عکس خانومش تو خونش کنار خودش ه ...

خدا حفظشون کنه ولی گناه دارن تنهایی خیلی سخته ، کاش شرایطی ایحاد میکردید که ازدواج کنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عزیزم فقط مردها اینطوری نیستن من زن های شوهر دار زیادی رو دیدم که به شوهراشون خیانت میکنن خیانت اصلا ربیطی به جنسیت نداره بستگی به ذات ادم داره من مرد های خوب زیادی دیدم که زن خیانت کار کیرشون افتاد جالبه بدونید که من ی فردی رو میشناسم که زنه شوهر داره دوتا بچه داره و به شوهرش خیانت میکنه و مرده هم فهمید ولی به خاطر بچهاش موند ولی زنه دست از کاراش برنمیداره واقعا مرده رو دیدم واقعن دلم براش سوخت خیلی ادم خوبیه حیف که زنش.....

مرد های با وفا هم وجود داره و زن های خیانت کار هم وجود داره

دلیل نمیشه که شخص خوبی گیر شما نیفتاده یعنی همه بدن 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
همه جای دنیا مردا همینن

نه بابا شانس ما اینه

اینقد مردای خوب هستن بخدا

تو همین نی نی سایت خیلیا راضی هستن از شوهراشون

قسمت ماها خائن و زن باز شد

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
دوست عزیز امیدوارم آرامش نصیبتون بشه متاسفانه خانم ها جدیدا روی آقایان سفید کردن تو خیانت واقعا خد ...

توی قرآن آیاتی که درباره مجازات سرقت و زنا هست در مورد دزدی خدا می که «السارق والسارقه ...» ولی تو آیه زنا میگه«الزانیه والزانی...»

من شنیدم در مورد دزدی خدا اول میگه مرد دزد بعد میگه زن دزد ولی در مورد زنا چون این کار رو زن شروع می‌کنه و باعث اون میشه خدا اول میگه زن زناکار 

خدا حفظشون کنه ولی گناه دارن تنهایی خیلی سخته ، کاش شرایطی ایحاد میکردید که ازدواج کنن

سنش هم بالا هست دیگه کسی بهش زن نمیده 

یه بار یکی اومد زمین گرفت و رفت و‌ یک سالم نموند 🤦

الان میشه گفت ما پیششیم البته باهم زندگی نمیکنیم عشقش ماییم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
به رحمت خدا رفته گلم...واقعا اگر پیامبر بود من بهش ایمان میاوردم انقدر که خوب بود صبح نمازمیخوند میر ...

منم یه آرامش خاصی گرفتم.

خدابیامرز پدر منم تاحدودی مثل خدابیامرز پدربزرگ شما بود.