2777
2789

من تک دختر خانواده هستم وقتی بهش گفتم باردارم عکس العملی نشون نداد الانم که بعد از یکماه دنبال کارای ازمایش و سونو هستم حتی یکبار هم بهم نگفته تعارف کنه که باهات بیام اگه نیازم داری از این بی تفاوت بودنش ناراحتم ولی خانواده شوهرم خیلی شوق دارن . مادرم جز بچه آینده من یه نوه هم داره اما خب من تک دخترشم گاهی انقد بی تفاوته‌ که دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم هرسری حرف میزنیم فقط از مشکلات خندش میگه وقتی من میگم مثلا مریضم یا چیزی اون میخواد ثابت کنه که بدتر از منه..  دلم گرفته 💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که اگه بچه دار هم بشم نمیخوام به خانوادم بگم هر موقع زاییدم خودشون دستم میبینن بچه رو 

هم چین خانواده ای دارم 😕

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟
چه زود بودنی ۲۳ سال کمه مگه ؟ 

نمیدونم والا من خودم ۲۵سالمه الان هفت ماه باردارم اولین بار که خبرشو دادم بت خانوادم مامانم خوشحال شد ولی بابام گفت چرا اینقدر زود چه عجله ای داشتی تو درس خونده بودی میرفتی سرکار ولی الان خیلی خوسحال همش میگه کی میاد دیگه انگار اون لحظه مه بهش گفتم شوکه شد واکنش هر کس متفاوته دیگه از آشناها و فامیلم یکی خوشحال میشد یکی میگفت زود بود مهم خودتی خودت باید آمادگیشو داشته باشی عزیزم

نمیدونم والا من خودم ۲۵سالمه الان هفت ماه باردارم اولین بار که خبرشو دادم بت خانوادم مامانم خوشحال ش ...

من کاملا آمادگی دارم و با خواست خودمون بود و خیلیم شوق داریم انشالله نینی همه و نینی منو توام سالم سالم بیاد بغلمون