2821
2789
عنوان

دوتامونم دس خالی دراز کشیدیم

819 بازدید | 35 پست

از صب خونه تنهام واقعا ینی دیوونه میشم تنهایی شوهرمم اومد یه سر رفت بیرون موتورشو درست کنه اومد شام خوردیم خاستیم پیاده بریم بیرون که من خیلی سردم بود نرفتم الانم زنگ زدم ب داداشم ک ماشینشو بده بریم بیرون ک خراب بود شوهرمم ب خاهرش گفت اونم که مهمونیه نمیشه.

انقد دلم گرفتش الانم دوتایی همینجوری دس خالی نشستیم حوصلمونم سر میره اصلا حس اینم نداریم فیلم اینا نگا کنیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دست همو بگیرید 

این بهترین دست پری دنیاست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

سلام عزیز.. من تو فاز نصیحت نیستم.. ولی این وقتها به خودم میگم شکر خدا که سالم هستم و میتونم برم تو اشپزخونه یه چیزی بردارم و بیارم بخوریم.. اینقدر مریض تو این شبهای بلند رو تخت افتادن و منتظرن یکی یه لیوان آب دستشون بده.. غصه نخور.. این نیز بگذرد.. عمرمون مثل برق میره

من وقتی بیکارم ب شوهرم میگم قصه زمستونای سرد بگو 

آخه تو داهات بزرگ شده 😄

بعد از بچگیش میگه ک زمستونا چ کار میکرده وبا دهنش صدای هوییی هویییی در میاره ک یعنی همون زوزه باده زمستونه خخخ