2777
2789
عنوان

خانم کاراته کا سن بالا میشناسید

489 بازدید | 26 پست

توی فامیل اشنا

میشناسیدخانمی ک سن بالا باشه و اهل ورزش رزمی باشه

خیلی جذابن رزمی کارا😎👍

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره از اقوام درجه دو استاد رزمی کاره بیشتر از پنجاه سالشه ببینی ولی اصلا نمی خوره بهش

واااای چقدر شکوه دارن خانمای ورزشکار

من عاشقشونم⁦❤️⁩

من یازده ساله کاراته کار میکنم... کمربند مشکی دارم دان 3

وااای چ عالی

میشه بپرسم از چند سالگی و الان چنددسالتونه؟؟؟

مربی هستید؟؟

خیلی جذابید🌺⁦✋🏼⁩😍

وااای چ عالی میشه بپرسم از چند سالگی و الان چنددسالتونه؟؟؟ مربی هستید؟؟ خیلی جذابید🌺⁦✋🏼⁩😍

قربونت.. 9 سالگی رفتم الان 20 سالمه..

خیر مربی نیستم دوست دارم خودم کار کنم..

آموزش دادن باعث میشه خودم نتونم درست و حسابی تمرین کنم

قربونت.. 9 سالگی رفتم الان 20 سالمه.. خیر مربی نیستم دوست دارم خودم کار کنم..  آموزش دادن باع ...

تا کجا میخای ادامه بدی؟

اصلا ب مربیگری فکر نمیکنی؟؟

من تازه کمربند زرد گرفتم عاشق کاراته ام

میشه اگه سوالی داشتم تگت کنم؟؟؟

قربونت.. 9 سالگی رفتم الان 20 سالمه.. خیر مربی نیستم دوست دارم خودم کار کنم..  آموزش دادن باع ...

و اینو هم لطفا بگو

چقدر توی روحیه و خلق و خوت تاثیر داشته ورزش؟؟

برای من ک میخام ادامه بدم و تا مشکی برم چ توصیه ای داری؟

تا کجا میخای ادامه بدی؟ اصلا ب مربیگری فکر نمیکنی؟؟ من تازه کمربند زرد گرفتم عاشق کاراته ام میشه ...

آره حتما تگم کن..

تا آخرش.. 

نه مربیمم چندبار بم پیشنهاد داد.. هی میگف فلان تاریخ آزمون مربیگری میگیرن اگه میخای برو

دوستامم که باهم شروع کرده بودیم دوتاشون مربین الان..

ولی من عاشق تمرین و مسابقه دادنم.. درامدم دارم.. دیگه دلیل نمیبینم برم مربی شم  

و اینو هم لطفا بگو چقدر توی روحیه و خلق و خوت تاثیر داشته ورزش؟؟ برای من ک میخام ادامه بدم و تا مش ...

کاراته بزرگترین خوبی که برام داشته ، بالا بردن تمرکزم بود.. دیدی حین کاتا زدن باید حواست به هزار جا همزمان باشه.. وقتی بچه بودم برام سخت بود.. ولی الان تو همه کارام همینجوری شدم.. رانندگی از روز اول برام راحت بود چون عادی بود برام همزمان حواسم به چنتا فاکتور باشه..

خیلی اعتماد به نفسمو بالا برد بشددددت

و کلی فاکتور دیگه که الان حضور ذهن ندارم

ما تو باشگاهمون خانم 50 ساله هم داریم که کمربند زرد باشه..

فقط میخوام بدونی توی راه خیلی شیرینی قدم گزاشتی.. اوایل شاید برات یکم گیج کننده باشه.. ولی اگه دل بدی و سختیه اولش رو تحمل کنی ، توی دریای عشق و اعتماد بنفس غرق میشی  و دیگه هیچوقت دلت نمیخاد ولش کنی

لحظه ای که داری کاتا میزنی یا مبارزه میکنی و همه با حیرت و افتخار نگات میکنن...

البته وسطش خستگی هم داره.. مخصوصا آخراش.. من حتی میخاستم ول کنم یه مدت... اینو گفتم ک بدونی خستگی عادیه

اگه خسته شدی یکی دو هفته استراحت کن.. ولی بعده استراحتت میبینی دست خودت نیست دلت میخواد دوباره برگردی..

خلاصه خیلی بت تبریک میگم و موفق باشی... اوس