2789
عنوان

درونگرام....

364 بازدید | 52 پست

ولی صدام خوبه چیکار کنم?

ی‍‌ه #وق‍ت‍‌ای‍‌ی ای‍‌ن‍‌ق‍‌در #خ‍‌واب‍‌م م‍‌ی‍‌اد #ک‍‌ه از ل‍‌ح‍‌اظ‍‌ #روح‍‌ی‍‌ اح‍‌ت‍‌ی‍‌اج #پ‍‌ی‍‌دا م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ، #ع‍‌زرائی‍‌ل ب‍‌رام #ل‍‌ال‍‌ای‍‌ی ب‍‌خ‍‌ون‍‌ه:)

میشه یه توضیح ورمورد درون پ برون بدین🙏

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم ربطشون بهم چیه؟

ادمای درونگرا ......

تو خودشون میریزن:))

ی‍‌ه #وق‍ت‍‌ای‍‌ی ای‍‌ن‍‌ق‍‌در #خ‍‌واب‍‌م م‍‌ی‍‌اد #ک‍‌ه از ل‍‌ح‍‌اظ‍‌ #روح‍‌ی‍‌ اح‍‌ت‍‌ی‍‌اج #پ‍‌ی‍‌دا م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ، #ع‍‌زرائی‍‌ل ب‍‌رام #ل‍‌ال‍‌ای‍‌ی ب‍‌خ‍‌ون‍‌ه:)
خواهر منم درونگراس صداش هم خوبه  دوبله کار میکنه عزیزم

من نمی‌دونم چیکار کنم

دوبله کار کن مگه نمیگی صدات خوبه؟

اره اینم خوبه

این میشه خجالت

درونگرا بودن سبک زندگیه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

ربطی نداره من درونگرام اسپی هم هستم تازه و گوینده ام

چه ربطی داره چی رو توی خودتون میریزین صداتونو؟!

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://ninisite.co/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
ربطی نداره من درونگرام اسپی هم هستم تازه و گوینده ام چه ربطی داره چی رو توی خودتون میریزین صداتونو؟ ...

اره

این میشه خجالت درونگرا بودن سبک زندگیه

من خیلی خجالیتم و درونگرا همش حس میکنم همه دارن منو نگاه میکنن بهم میخندن منتظرم یه چیزی بگم برای همین هیچی نمیگم اصلا میترسم یه چیزی بگم طرف بگه چقدر پرویی تو فضای مجازی تقریبا اوکیم ولی حضوری اصللااااا حتی یه کلمه حتی بخدا سلام هم با زور میکنم شاید صدا سلامم نشنون

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

یعنی وقتی میخوای آواز بخونی صدات میره تو معدت؟!؟!؟!

😆😆😆

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱