bee_eeee مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 268 عنوان اعتیاد پدر 51 بازدید | 5 پست اگر پدرتون اعتیاد داشته باشه به دوست پسرتوننکه ارتباطتون جدی هست و تا چندسال دیگه ازدواج میکنینو خیلی حساسه که همه چیرو بهش بگین این مورد رو هم باید گفت؟حقش هست که بدونه؟ این روزا میگذرن اما تو از این روزای لعنتی نگذر 1402/10/20 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtab807 عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 من گفتم خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
bee_eeee مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 268 من گفتم عکس العملش چیبود این روزا میگذرن اما تو از این روزای لعنتی نگذر
mahtab807 عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 عکس العملش چیبود گف فقد خودت مهمی جزخودت کسی برام مهم نیس والان دوتابچه داریم خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون
bee_eeee مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 268 گف فقد خودت مهمی جزخودت کسی برام مهم نیس والان دوتابچه داریم به نظرت منم بگم؟ماهردو کم سنیمولی قصدمون واقعا جدیه میشناسمش این روزا میگذرن اما تو از این روزای لعنتی نگذر
mahtab807 عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 منم اونموقه19سالم بود نمیدونم اگ مشکلی نیس بگو خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون