2777
2789

از نگاه بد ب خانومایی ک جدا شدن از سواستفاده ها و بی حرمتی هایی ک بهشون میشه خیلی میترسم از آینده ی بچم از اینکه آیا شغلی میتونم داشته باشم ک خرج بچمو اونجوری ک دوست دارم بدم ک حسرت به دلش نمونه اصن بچمو بهم میدن یا نه هزارتا فکر و خیال دیگه 

کلا من از زندگی افتادم فقط ب این فکر میکنم ک بیچاره شدم مدام به گذشتم فکر میکنم ک چ زندگی و موقعیتهای خوبی داشتم ولی الان همه رو از دست دادم و باید یه آدم دیگه بشم و یه زندگی دیگه رو شروع کنم 

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من توام یا تو منی . منتها تو ی پله ازم جلویی  بعضی وقتا میگم خاک تو سر من با این انتخابم . چن ...

چرا من جلو ترم ؟ شرایطت اگر دوس داشتی بگو 

من ۲۶سال

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎
چون تصمیم گرفتی جدا شی .  من نمیتونم این تصمیم رو بگیرم .  چون پسرم تو سن بدیه . ۵ سالشه ...

بچه منم همین حدوداس 

فکر می‌کنی زودتر تصمیمتو بگیر 

اینا همش یه ترس درونیه ک متوقفت می‌کنه این حرفا بهونس دقیقا مثل خود من یروز ک تاپیک زدم یه خانم گفت هیچوقت جدا نمیشی چون اکثرا همچین خانومایی سندرم استکهلم میگیرن و عادت میکنن یهو ب خودم اومدم دیدم من ۷سالع دارم خودمو گول میزنم بلند شدم زنگ زدم به خونوادم برام بلیط گرفتن اومدم ولی همینجور موندم هنوز چند روزه ک اومدم اونا خبر ندارن می‌خوام جدا بشم می‌خوام شکایتش بکنم

بچه منم همین حدوداس  فکر می‌کنی زودتر تصمیمتو بگیر  اینا همش یه ترس درونیه ک متوقفت می‌ک ...

عزیزم من ۳۵ سالمه و طرز فکرامون قطعا فرق داره

اما من خیلی فکر کردم خیلی

اما واقعا نمیتونم بچه مو بذارم برم . 

ببرم هم ، نه خرجشو میتونم بدم و نه اینکه میتونم بذارم . چون واقعا صدمه میبینه . تنها کس بچه هامون من و شماییم . اگه هم بریم حتی زندگی جدید داشته باشیمم ته روانمون همش عذاب وجدان داریم بچه مون کجاست . من پسرم بدون من دق میکنه از بس وابسته ی منه

میشه بپرسم علت اینکه میخوایی جدا شی چیه

تا پیکامو بخون عزیزم شکاک و پارانویید خودشیفته خسیس بجز برای شکم خودش  شلخته خاله زنک هیچ جایی تاکید میکنم هیچ جایی پشتم نیس تابع نظرات خانوادش و هزار کوفت دیگه

خداوکیلی تو ۲۶ سالگی برای جدا شدن از یه روانی شک داری؟ یعنی میخای پنجاه سال دیگه باش سر کنی؟؟؟

اومدم خونه پدرم ولی فشار روانی زیادی رومه خیلی پذیرش طلاق بخصوص تو شهرای کوچیک سخته اومدم برای جدایی ولی راهش طولانیه برای من بخصوص ک خونواد همسرم هم فامیلن هم بشدت آدمای بی ملاحظه ای هستن ایشالا ک خدا کمک کنه زودتر تموم شه