2777
2789
عنوان

وای مگه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تنبیهش کرده دعواشون شده که بازم کارش اشتباه بوده اخه

نه بابا میگه یاسین گفت بابا من با دوستام میرم تو پشت سرم بیام

همین میشه که گمش میکنه

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
۸ سالشه

من ۷سالم بود تا مقدار زیادی راه خونه رو بلد بودم اون یه مقدار کم هم بخاطر این بود که نمیتونستم از چهار راه رد بشم ،شاید به پسرتون اعتماد داشته که راهو بلده برای همین نگرانی نداشته  یا به روی خودش نیورده

وااااااای شاید کسیکه پیداش کرده زنگ‌زده به شوهرت گفته پیداش کردم‌اینم خیالش راحت‌شده

نه بابا فامیلای خودم دیدنش داشته گریه میکرده ازش پرسیدن چی شده گفته بابامو گم کردم 

اون بنده خدا هم اومده تا جلوی در تا خیالش راحت بشه بچم اومده خونه

من ۷سالم بود تا مقدار زیادی راه خونه رو بلد بودم اون یه مقدار کم هم بخاطر این بود که نمیتونستم از چه ...

پسر منم بلده میگه من گفتم بابا من جلوتر با دوستام میام وقتی برگشتم پشت سرمو ببینم که برم پیش بابا دیدم نیست فکر کردم داره دنبالم میگرده 

نه بابا فامیلای خودم دیدنش داشته گریه میکرده ازش پرسیدن چی شده گفته بابامو گم کردم  اون بنده خ ...

بیچاره بچه.

همسن‌دختر‌منه .گناه دارن‌جقدر حس بی پناهی کرده بچه.

یکی‌از طرف من‌بزن‌تو‌سرش شاید عقلش اومد سرجاش

بیچاره بچه. همسن‌دختر‌منه .گناه دارن‌جقدر حس بی پناهی کرده بچه. یکی‌از طرف من‌بزن‌تو‌سرش شاید عقلش ...

بخدا اصلا عقل نداره 

تازه میگه تقصیر خودشه

اون منو گم کرده 🙁

فقط خط آخر 

کلا احساس مادری ،برای آقایون عجیبه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یاد خودمو و داداشم و بابام افتادم

از مدرسه پیاده میرفتم خونه

با ماشین از در مدرسه رد میشد نگاهم نمبکرد ببینه من هستم یا نه میرفت خونه 

منم پباده میرفتم🤣🤣🤣

جونشو برامون میده ولی بیخیاله😂😂😂

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم