2777
2789

الان از اول مهری داره میره

ما بردیمش ولی خدا میدونه از اول سال چقدررر نصیحتش کردیم که بچه نکن...بیا برو کاراته رو ادامه بده ولی مگه حرف حساب حالیشه؟ 

حالم از هرچی فوتباله بهم میخوره..این بچه اس نمیفهمه تو فوتبال ایران فقط با دلالی و مافیا میتونی موفق بشی...اینهمه بچه هم الکی عمرشون تلف میشه 

حتی برای سرگرمی هم خوب نیست...یه مشت ادم بددهن بی ادبن...از 10 تا میتونم بگم 8 تا همینن..لات بازی درمیارن از این سن

هفته قبل رفته میگه بچه ها شلواراشونو درمیاوردن  اینا دیگه چه خونواده هایی دارن که اینن..پسفرداهم بزرگ تر بشن سیگار میگیرن دستشون میرن تو کوچه خیابون  

اینم لجججج کرده...هرچی از زبون خوش وارد میشیم تاثیر نداره 

شما بودین چکار میکردین؟ 

اینم بگم دوسال میرفت کاراته مقام کشوری هم داشت..دوسه تا کمربند تا مشکی داشت زد زیرش

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 

نخونده میگم بذارین بره دنبال علاقش ب کسی مربوط نیس جز خودش

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نذارین فوتبال بره اونوقت اتفاقای بدی میوفته 

سرم درد میکنه حوصله ندارم توضیح بدم 

ولی یا بزارین بره فوتبال یا سیگار کشیدن و دختر بازی و دعوا هاشو تو خیابون تحمل کنین 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

خب بچه ها شلواراشونو درمیارن راست میگه دیگه یه شلوارک شور‌ت مانند پاشونه مخصوص فوتبال 

نفهمیدی منظورش از شلواراشونو درمیارن چی بوده؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

پس بخونین بعد نظر بدین گوشم از این شعارهای توخالی پره

چرا فک میکنی حرفم شعاره؟؟

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

مگه قراره با فوتبال به جایی برسه پسرا عاشق فوتبالن همشون یه دوره کلاس فوتبال رفتن 

اینده ای که نداره که هیچ...یه جو سمی با ادمای لات و بی ادب داره...بچه تو سن کم از هرکسی تاثیر میگیره 

این دیگه برای سرگرمی هم خوب نیست...بشه یه ادم مثل اونا خوبه اخه؟ همش بخاطر اون دوستاشه این عاشق کاراته بود یهو زد زیرش

اینده ای که نداره که هیچ...یه جو سمی با ادمای لات و بی ادب داره...بچه تو سن کم از هرکسی تاثیر میگیره ...

ببین عزیزم واسه هیچکس تصمیم نگیر هرچند انتخابش اشتباه باشه 

آدما باید اشتباه کنند تا رشد کنند 

چرا فک میکنی حرفم شعاره؟؟

چون میدونم این بچه یا هرکسی که دنبال علاقه ای صرفا بخاطر بچگی رفته..کسی راهنماییش نکرده و توش ضربه خورده..دقیقا همین ادم پسفردا میاد طلبکار میشه که من بچه بودم من خریت کردم شما چرا جلومو نگرفتین

اینده ای که نداره که هیچ...یه جو سمی با ادمای لات و بی ادب داره...بچه تو سن کم از هرکسی تاثیر میگیره ...

چند سالشه؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ببین عزیزم واسه هیچکس تصمیم نگیر هرچند انتخابش اشتباه باشه  آدما باید اشتباه کنند تا رشد کنند& ...

عمرش تباه میشه من از این عصبیم داداشمه دلم نمیخواد عمرشو صرف این فوتبال مزخرف کنه حتی یه ثانیه...بچه مردم بود میگفتم بره دنبال علاقه اش خودش سرش به سنگ میخوره و از این شعارا...