2777
2789

سلام...بچه ها من ۱۳ آذر پاک شده بودم ۱۸ آذر رابطه داشتم ولی از دخول نبود بعد ۲۳ اذر من فکر کردم پریود شدم با اینکه خیلی مونده بود اینم بگم من پروژسترون میخورم که پریود شم ۱۰ شب میخورم تا بشم ۲۳ آذرم همون شبی بود که باید شروع میکردم به خوردن خلاصه من فکر کردم پریود شدم توجهی نکردم لک نبود خونریزی بود پد گذاشتم شبش دو تا پروژسترون خوردم خوابیدم دیگه از فردا نیومد بعد ۱۰ شب قرص منتظر بودم پریود بشم نشدم همش لک دیدم تا ۵ ۶ روز لک می‌دیدم مثلا فقط یک قطره یا دو قطره نبود در حدی بود که شورتم کثیف بشه یا میرم دسشویی یکی دو قطره بیاد ولی پریود کامل نشدم 

امکان داره من باردار باشم چرا این ماه کامل پریود نشدم دکتر آنلاین ویزیت گرفتم گفت ۷ شب قرص روکین بخور قطع کن تا بشی من دارم میخورم ولی خیلی استرس دارم😔😔😔

کاربری دست دو نفر می‌باشد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی بی چک  بزنید و یا ا؟مایل البته از دارو هم می تونه باشه دارو خونریزی ایجاد می کنه به پزشکتون بگید 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
بی بی چک  بزنید و یا ا؟مایل البته از دارو هم می تونه باشه دارو خونریزی ایجاد می کنه به پزشکتون ...

چه دارویی ؟ خوب من پروژسترون میخورم که پریود بشم تا ۵ ۶ روز لک دیدم همش

راستی گفتی دخول نبودع پس احتمالش فوق بسیار کمه حالا بیبی هم بزن خاطر جمع شی

آره دخول نبود ولی باز خیلی استرس دارم که این ماه چرا ۲۳ آذر یه روز کلا خونریزی داشتم پریودمم اینطوری شد