2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم یه موضوعی رو ...

241 بازدید | 13 پست

قرار بود به کسی نگه حدودا شیش ماه پیش صحبتش کرده بودیم که به کسی نگیم بعد دیشب تو جمع گفت اون موضوع رو. 

الان دارم خود خوری میکنم نمیدونم چی بگم بهش چه رفتاری بکنم 

به روش بیارم یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ار به روش بیار

چی بگم؟ با چه لحنی؟ بعد از یه مدت طولانی تازه رابطمون خوب شده نمیخوام آرامشم به هم بخوره ازطرفی خیلی ناراحتم این موضوع یه راز بود که یه بخشیشم به پدر مادرم ربط داشت نباید میگفت 

اگر همسرتون دهنش قرص نیست

هیچ حرفی بهش نگین

الانم گلایه کردن شما بی فایده

قضیه رو لو داده 

بشه درس عبرت

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
اگر همسرتون دهنش قرص نیست هیچ حرفی بهش نگین الانم گلایه کردن شما بی فایده قضیه رو لو داده  ...

خودمم از یه طرف دلم میخواد بهش بگم نباید میگفت از یه طرف میگم وقتی گفته دیگه گلایه من چه فایده ای داره فقط ممکنه باعث بحث بشه 

نمیدونم چیکار کنم 

چی بگم؟ با چه لحنی؟ بعد از یه مدت طولانی تازه رابطمون خوب شده نمیخوام آرامشم به هم بخوره ازطرفی خیلی ...

با دعوا و غر غر نگو...با طلبکاری و تحقیر و سرزنش نگو
از لفظ اینکه دهن لقی زیر قولت زدی و....اینا استفاه نکن
خیلی اروم بگو یادته قرار گذاشته بودیم این ماجرا بین خومون بمونه؟ دیشب تعجب کردم گفتیش....اینطوری بگو که دعوا نشه...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃