2777
2789
عنوان

یکی منو از این افکار عجیب نجات بده :/

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 44 پست
ی اختلاله بزن تو گوگل نشانه هاش هست 

نه ندارم ، یه اینو کم دارم دیگه فک کنم    تازه همچین مشکلی پیدا کردم شاید به خاطر ترسم از آیندمه 

واصبروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ❤️
باخودت مهربونانه صحبت کن ببین وقتی توام باخودت بذ بشی دگ واقعا هیچکیو نداری سعی کن زمان بندی کنی فعا ...

میدونی راستش همه اینارو به خودم میگم ولی دوامش تو همون لحظه س بعدش یادم میره ، از طرفی یه  فوبیای جدید پیدا کردم میترسم بمیرم

از طرف دیگه مشکل برنامه ریزی نداشتن روح و روانمو بهم میریزه گیج شدم اصن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست؟

ی اختلال روانیه بهش من بیش فعالی در بزرگسالان 

ی سری نشانه ها داره 

مثلا بی قراری و تکون دادن پا وقتی ی جا نشستی 

گم کردن وسیله ها 

حواس پرتی عدم تمرکز 

تعویق انداختن کاراها

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
من کلا نسبت به نمرات امتحانم نسبت به هر چی که مربوط به آیندس بی تفاوت شدم🥲🥲🥲🥲🥲🥲

شاید باورت نشه منم میگم مهم نیست ، منم خیلیی بی تفاوت شدما ولی خب استرسم زیاده ، چون واقعا دوس دارم چیزی که میخوامو به دست بیارم ولی وقتی میبینم دارم وقتمو هدر میدم مث خوره میوفته تو جونم ، انقد تو فکرم که میترسم یه روز تو خیابون ماشین لهم کنه

ی اختلال روانیه بهش من بیش فعالی در بزرگسالان  ی سری نشانه ها داره  مثلا بی قراری و تکون ...

نخوندم فک کردم یه چیز دیگه میگه ، همشونو دارم که

عه من همشونو دارم ...

منم adhd دارم

ولی خب بازم با این نشانه ها نمیتونی نتیجه بگیری که داری یا نه تشخیصش سخته

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
عه من همشونو دارم ...

اگه برای یه امتحان ۱۰ روزم زمان داشته باشم می زارم شب آخر ساعت ۱۲ شب که شرمع می کنم ساعت ۱ خوابم میگیره میگم ولش کن بذار برای فردا ساعت ۴ صبح بیدار میشم می خونم 

اصلا یه ریلکسی خاصی اومدع سراغم

منم adhd دارم ولی خب بازم با این نشانه ها نمیتونی نتیجه بگیری که داری یا نه تشخیصش سخته

نشونه های کاملشو خوندم ، ولی خب اینا رو مواقع خاصی دارم همیشه نیست نه نمیدونم 

نخوندم فک کردم یه چیز دیگه میگه ، همشونو دارم که

میگم بازم یا این نشانه ها نمی‌ش نتیجه گیری قطعی گرفت 

نشونه های کاملشو خوندم ، ولی خب اینا رو مواقع خاصی دارم همیشه نیست نه نمیدونم 

پس احتمالش کمه

اگه برای یه امتحان ۱۰ روزم زمان داشته باشم می زارم شب آخر ساعت ۱۲ شب که شرمع می کنم ساعت ۱ خوابم میگ ...

راستش منم تا  قبل امتحانات اینجوری بودم ولی الان یکم یجوریه ، از یه طرف خیلی آرومم میگم باو این نمره ها که چیزی نیستن ولی خب از یه طرف دیگه رقابت زیاده و اره همینه 

پس احتمالش کمه

همم الان یه مدته فک میکنم مشکل قلبی دارم و امیدوارم اشتباه کنم از رفی یه بحرانو پشت سر گذاشتمو راحتما ولی الان حس میکنم قلبم درد میکنه و عوارضشه