2777
2789
همیشه میشه خرید ولی فقط اولش خوبه یکم بزرگ میشن دیگه خوشگل نیستن و نمیشه تو خونه نگهش داشت و یدون ...

یه دونه بهتره هرجا میری دنبالت میاد و بهت وابسته میشه 

من قبلا یه جوجه داشتم وقتی بزرگ شد یه خروس سفید خیلی زیبا شد اسمشم وقتی صدا میزدم میومد اما پارسال مرد🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ترس اینکه بمیرن نمیگیرم 🤦‍♀️بمیرن نابود میشه آدم🥲  ولی دنبال یه لاکپشت هستم چون قطعا ب ...

من هم خیلی حیون ب کشتن دادم خیلی عذاب وجدان گرفتم و تو خواب هم بارها خوابشون رو تو حالت های بدی دیدم😔

من هم خیلی حیون ب کشتن دادم خیلی عذاب وجدان گرفتم و تو خواب هم بارها خوابشون رو تو حالت های بدی دیدم ...

نه من حیوونی نکشتم خودشون میمیرن این جوجه رنگی ها عمری ندارن بدبختا

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
من از ترس اینکه بمیرن نمیگیرم 🤦‍♀️بمیرن نابود میشه آدم🥲  ولی دنبال یه لاکپشت هستم چون قطعا ب ...

لاپشت برای بازی کردن  اب زیادی میخوادگناه داره تو خونه نگهش داشت 

یه دونه بهتره هرجا میری دنبالت میاد و بهت وابسته میشه  من قبلا یه جوجه داشتم وقتی بزرگ شد یه خ ...

چجوری یهویی مرد؟

حیاط دارین؟

اگر داری بخر در غیر این صورت کجا میخوای بزاریش وقتی بزرگتر شد

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

لاپشت برای بازی کردن  اب زیادی میخوادگناه داره تو خونه نگهش داشت

عه، یه حیوونی بگو مرگشو نبینم فقط، شنیدم بعضی گربه ها حتی 40 سال عمر میکنن درسته؟ 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
نه من حیوونی نکشتم خودشون میمیرن این جوجه رنگی ها عمری ندارن بدبختا

من کلی به جوجه ها رسیدم پلت دادمشون اب عوض میکردم ظرف اب و غذا رو میشستم و کاغذ زیرپاشون عوض میکردم یا زیرشونو تمیز میکردم و میبردمشون زیر افتاب دراز میکشیدن اما یدفعه ای خودشون میمردن یکیشون میمرد اون یکی هم باهاش میمرد 

اون اخریه ک بدنش رو مورچه زد موقعی ک زنده بود!

من کلی به جوجه ها رسیدم پلت دادمشون اب عوض میکردم ظرف اب و غذا رو میشستم و کاغذ زیرپاشون عوض میکردم ...

آخی🥲